Dj Emre Tekin kimdir?

Dj Emre Tekin kimdir?

Gerçek adı: Emre Tekin
Doğum tarihi: 1976
Doğum yeri: İzmir
Boyu: 1.80 cm
Kilo:  90 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Dj, Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Dj Emre Tekin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Dj Emre Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, evli mi, sevgilisi kim, albümleri, şarkıları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Dj Emre Tekin hayatı ve biyografisi

Dj Emre Tekin müzik kimliğinin yanı sıra “Biri Bizi Gözetliyor” TV yarışma programına katılması ile bilinmektedir. Radyo programcısı, dizi oyuncusu ve aynı zamanda Türkçe Mix çalışmaları ile tanınmaktadır. Hande Yener “Alt Dudak” ve Demet Akalın “İlahi Adalet” şarkılarına özel club remix düzenlemesi yapması ile büyük bir çıkış yakalamıştır. İşte Dj Emre Tekin hayatına ilişkin diğer önemli detaylar.

Dj Emre Tekin 1976 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. 1992 yılında henüz 16 yaşındayken profesyonel müzik hayatına başladı. Vatani görevini tamamladıktan sonra 1999 yılının sonlarında İstanbul’ geldi.

Kariyer yolculuğu ilk olarak 1999 yılında Klas FM’de başladı ve 2001 yılına kadar burada görev aldı. Daha sonra 2001 yılında ilk çalışması olan” Bodrum Club Halikarnas” ile müzikseverlerle buluştu.  2004 yılında talihsiz bir kaza geçirerek adeta ölümden geri döndü. Bu süreçten sonra ilk albümünü piyasaya sürdü. Daha sonra Radyo Fenomen Türk ve Radyo Pop’da action House’da görev aldı.

Dj Emre Tekin bir röportajında” Albümlerime yenilerini eklemek istiyorum, yıllar sonra geriye baktığımda, gurur duyacağım albümlerim olsun isterim.” demiştir.

Türkiye ve tüm dünyanın başarılı DJ’lerinden DJ Emre Tekin, Hande Yener “Alt Dudak” ve “Demet Akalın “İlahi Adalet” şarkılarına özel club remix düzenlemesi yaptı. Aynı zamanda Amerikalı Dj Alex ile feat yaptı. Ümmet Özcan yaptığı işi severek takip eden Dj Emre Tekin aynı zamanda diziler de rol aldı. “Üvey Baba” ve Muhteşem Yüzyıl” dizilerinde rol aldı.

Pakistan’da çekilen klibiyle “You Lost” Single ilgi gören çalışmaları arasında yer aldı. Daha sonra ‘Dark’ adlı single’ını dinleyicileriyle buluşturan Dj Emre Tekin hem yurt içinde hem yurt dışında büyük ilgi gören DJ’ler arasında.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mehmetjaveed kimdir?

Mehmetjaveed kimdir?

Ali Gökmen Altuğ kimdir?

Ali Gökmen Altuğ kimdir?