Mehmetjaveed kimdir?

Mehmetjaveed kimdir?

Gerçek adı: Mehmet Ulaşan
Doğum tarihi: 19 Kasım 2000
Doğum yeri: İzmir
Boy: 1.78 cm
Kilo: 65 kg
Burcu: Akrep
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Tiktoker, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Mehmetjaveed nereli? Kaç yaşında?

Mehmetjaveed kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Mehmetjaveed sevgilisi? Tiktok Mehmetjaveed kim, ifşa, youtube kanalı, gerçek adı soyadı, instagram hesabı, kısaca hakkında merak edilen detaylar hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Mehmetjaveed hayatı ve biyografisi

Mehmetjaveed Türk youtuber, tiktoker ve sosyal medya fenomenidir. Youtube, tiktok ve instagram üzerinden paylaştığı içerikler, videolar ve fotoğraflarla tanınmaya başladı. Yakın arkadaşları Yusuf Senli ve Batuhan Torlak’tır. Gerçek adı Mehmet Ulaşan ancak sosyal medya hesaplarında Mehmetjaveed adını kullanmaktadır.

Mehmet Ulaşan (Mehmetjaveed) 19 Kasım 2000 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Memleketi aslen İzmir’dir. Sosyal medya ile bağları 2013 yılında Facebook uygulaması ile başlayan Mehmetjaveed kısa bir süre içinde milyonlara ulaşan beğeni ve yüzbinlerce takipçiye sahip oldu. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren Mehmetjaveed diğer fenomen arkadaş grupları ile düzenlediği yarışmalar ve paylaşımlarla gündemde yerini korumaktadır. Ayrıca kendi butiğini açan Mehmetjaveed aynı isimle “Mehmetjaveed ile” marka olma yolunda ilerlemektedir. Mehmetjaveed sevgilisi olmadığını dile getirmiştir.

Mehmetjaveed günümüzde paylaşımlarını yapmaya ve yaratıcı içerikler sunmaya devam etmektedir.

@mehmetjaveedx

Tekim özüm kardeşim herkes gider sen kalırsın ♥️😍

♬ Hokkabazlar – Heijan & Muti

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sermin Hürmeriç kimdir?

Sermin Hürmeriç kimdir?

Dj Emre Tekin kimdir?

Dj Emre Tekin kimdir?