Doğanay Oğuz kimdir?

Sosyal medya platformunun gözde isimlerinden biri haline gelenDoğanay Oğuz kısa zamanda fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan isimlerden biri haline geldi. Tiktok platformunda deliyiz kullanıcı ismiyle paylaşımlar yapan ve kısa zamanda viral videolar çeken sosyal medya fenomeni’nin takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Doğanay Oğuz kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

 Adı bir çok kişiyle anılan Oğuz’un ir dönem Pelin isminde bir kız arkadaşı ile birlikteliği vardı. Ancak bu birliktelik çok ta uzun sürmedi. Nedenini bilmediğimiz bir ayrılı söz konusuydu. Yakın zamanlarda en son adı Kırmızı Oje kullanıcı isimli olan Fatma Kılıç ile anılan Oğuz’un takipçileri bu duruma pek sıcak bakmadı. Takipçiler’nin bu duruma tepki göstermeleri’nin sebebi ise aralarında 10 yaş fark bulunması olarak biliniyor.

Şuan ise instagram hesabından dakiırmak kullanıcı isimli kendisi gibi fenomen bir isimle birlikte olduğu biliniyor.

 Sosyal medya fenomeni Tiktok platformu ile fenomenlik basamaklarını hızla tırmanmıştı. Şehir şehir gezip takipçileri için emek içeren özgün videolar üreten Oğuz dövmeleri ve sempatik tavırları ile de dikkatleri üzerine çekti. TikTok‘da 4.5 milyon takipçisi ve 165 milyondan fazla beğenisi olan sosyal medya fenomeni’nin aynı zamanda  YouTube‘ kanalında ise  505 bin abonesi bulunmakta. Instagram platformunda ise  227 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Enes Çakmak hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ceren Yalazoğlu Karakoç kimdir?

Engin Akyürek kimdir?