Ece Ronay kimdir?

“Karpuz” adında çıkardığı single ile bir anda viral olan ve tüm Türkiye’nin ilgisine çeken Ece Ronay sempatik tavırları ve orijinal şarkıları ile oldukça sevilen isimlerden biri oldu. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya fenomeni yeni çıkardığı single ile de trend listesine girmeyi başardı. Ronay’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Ece Ronay kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Kendisi gibi tiktok fenomeni olan Cioman’a gönlümü kaptıran Ronay’ın aşk hayatı çalkantılara daha dayanamadı. Çioman kullanıcı isimli Cihan Emre ile 7 aylık ilişkilerini bitirdiklerini Ronay sosyal medyadan takipçilerine şöyle duyurdu:

Her güzel şey gibi bir ilişkinin de sonuna geldik. Artık son zamanlarda çok fazla tartışıyorduk.  Anlaşamadığımız noktalar vardı. Cihan ile bunları karşılıklı konuştuk ve ayrılmaya karar verdik. Burada önemli olan şey ise dost ve arkadaşça ayrılabilmektir. Ayrıca 7 ay dolu dolu bir ilişki ve güzel anılarla ayrılıyoruz.

6 Eylül 2019 tarihin’de açtığı youtube kanalı ile youtuber olma yolunda adım atan Ronay bu platformun sevilen isimi oldu. 450B takipçiye ulaşan Ronay son şarkısını kanalında sevenleriyle paylaştı. Tiktok platformu sayesinde özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen güzel Ronay’ın şuan bu platformda 3M abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı cesur pozlar ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Ronay’ın instagramda ise 700B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Aysude Resmi hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gülseren Budayıcıoğlu kimdir?

Deniz Baytaş kimdir?