Erol Bedir kimdir?

Erol Bedir kimdir?

Gerçek adı: Erol Bedir
Doğum tarihi: 16 Mart 1958
Doğum yeri: Erzurum
Boyu: 1.68 cm
Kilo: 78 kg
Burcu: Balık
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli
Meslek: Doktor, İş Adamı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Erol Bedir nereli? Kaç yaşında?

Erol Bedir kimdir, nereli kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Erol Bedir kiminle evli, eşi, ailesi, çocuğu var mı? Erol Bedir Erol Bedir paralar nerde çıkışı? Kayseri Dünyam Hastanesi sahibi kim? Erol Bedir’in hastanesi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Erol Bedir hayatı ve biyografisi

Erol Bedir Türk doktor, kulüp başkanı ve Kayserispor ve Erciyesspor kulüplerinin yöneticisi, ayrıca sağlık alanında açtığı hastaneler ile tanınmaktadır.

Erol Bedir 16 Mart 1958 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına memleketi Erzurum’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite öğrenimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı.

Erol Bedir 1985 yılında mezun olduktan sonra doktor olarak kariyerinin ilk basamaklarını oluşturan Kayseri’ye tayin oldu. Dr. Erol Bedir, Kayseri’de Hacılar Sağlık Ocağı Tabibi olarak çalışmaya başladı. 6 ay sonra Kayseri İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevine getirilidi. 1987 yılında kadar bu görevi sürdürdü. Ardından vatani görevi için Diyarbakır Havacı Tabip Asteğmen olarak görevini tamamaldı. Askerlik dönüşünde Kayseri’ye dönerek İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı. 1993 yılında Melikgazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne atandı. Aynı dönemde Melikgazi Hastanesi’nin kuruculuğunu üstlendi ve bu hastanede 10 yıl Başhekimlik görevi yaptı.

Erol Bedir 1999 yılında Kayserispor ve Erciyesspor kulüplerinde uzun seneler yöneticilik ve başkanlık yaptı. Dr.Erol Bedir 2017 yılında Kayserispor’un başkanı olarak görev yapmaya başladı. Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, tek aday olarak girdiği olağanüstü genel kurulda yine başkanlığa seçilen isim oldu. Erol Bedir aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki’nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğu yıllarda İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı görevine getirilmiştir. Ardınan TÜRKAV Kayseri İl Başkanlığı ve Kayseri’de Türk Sağlık Sen şubesini kuran ve de başkanlık yapan isim oldu. Dr. Erol Bedir evli olup ve bu evliliğinden Gökberi Bedir, Aybüke Bedir ve Ilgım Bedir isminde 3 evladı dünyaya geldi. Dr. Erol Bedir, günümüzde doktor olarak mesleğini sürdürmektedir.

Erol Bedir 2007 yılında Kayseri Kocasinan ilçesinde himzete açılan Avrupa Hastanesi’nin kurucusudur. Kurucusu olduğu hastanede başhekim olarak görev alan Erol Bedir 2011 yılında ise Özel Dünyam Hastanesi’ni kurman isim oldu. Onursal Başhekimlik görevini Özel Dünyam Hastanesi’nde sürdüren Erol Bedir sağlık alanında pek çok yenliklere imza attı.

2017 yılında Süper Lig’de çok zor günler geçiren Kayserispor futbol kulübüne 26 Ocak 2017 yılında yapılan genel kurulda Dr. Erol Bedir başkanlığa seçilen isim oldu.  2017 yılında başladığı görevini 2019 yılının Haziran ayında yeniden başkan olarak göreve getirildi. 2019 yılı Ekim ayında Kayserispor futbol takımının sergilediği olumsuz tablo ve performansı nedeniyle görevinden istifa etti.

Erol Bedir görevleri

  • 2019 Kayserispor Başkanı
  • 2017 Kayserispor Başkanı
  • 2011 Özel Modern Dünyam Hastanesinin Kurucusu ve Onursal Başhekimlik
  • 2007 Avrupa Hastanesi Kurucusu ve Başhekimliği
  • 1999 Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynaklar ve Eğitim Dairesi Başkanı ve Melikgazi Hastanesi Başhekimliği
  • 1993 Melikgazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü ve Görevi
  • 1988 Kayseri İl Sağlık Müdürü Görevi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Erkan Çelik kimdir?

Erkan Çelik kimdir?

3600 ek gösterge Meclis’e geliyor