Erkan Çelik kimdir?

Erkan Çelik kimdir?

Gerçek adı: Erkan Çelik
Doğum tarihi: 1985
Doğum yeri: Gaziantep
Boy: 1.79 cm
Kilo: 82 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Boşanmış (Emine Çelik ile)
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Erkan Çelik nereli? Kaç yaşında?

Erkan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Erkan Çelik ne iş yapar, mesleği ne? Erkan Çelik Seda Sayan ilişkisi? Erkan Çelik sevgilisi, evli mi, eşi, çocuğu var mı? Erkan Çelik  TikTok, şarkıları, oynadığı diziler  ve hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Erkan Çelik hayatı ve biyografisi

Erkan Çelik Türk söz yazarı, fenomen ve dizi oyuncusudur. Hayatının önceki dönemlerinde tezgahlıkta yapmıştır. Sanatçı ve şarkıcı Seda Sayan ile olan birlikteliğiyle gündeme gelmiş ve tanınmıştır. Günümüzde TikTok uygulaması üzerinden şarkılar yayınlamaktadır.

Erkan Çelik 1985 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. Öğrenimine Gaziantep’te başladı. İş kariyerinde bir dönem tezgahtarlık yaptı. Ardından hayatını Emine Çelik ile birleştirdi ve evlendi.  Erkan Çelik  Emine Çelik evliliğinden 2 çocuğu dünyaya geldi. Bir süre sonra eşinden boşandı.  Daha sonra sanatçı Seda Sayan ile birlikte olmaya başladı. Erkan Çelik şarkıcı Seda Sayan ile birlikteliğiyle sosyal medyada uzun süre gündemde kalan isim oldu.

Erkan Çelik bu birlikteliğinin ardından söz yazarı olarak mesleğini icra etti. Ardından Show Türk ekranlarında şiir programı hazırlayıp ve sundu. Seda Sayan’ın” Karagözlüm Ölesim Var” şarkısının video klibinde yer aldı. Ardından TV8’de yayınlanan “Aşk-ı Roman” dizisinde rol aldı. Erkan Çelik günümüzde TikTok üzerinden videolar ve şarkılar yayınlamaktadır.

Erkan Çelik dizileri ve filmleri

Erkan Çelik oynadığı diziler? Erkan Çelik hangi dizilerde oynadı? Filmleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2017 Aşkı Roman TV Dizisi
  • Karagözlüm Ölesim Var Video Klip

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Barış Tunka kimdir?

Barış Tunka kimdir?

Erol Bedir kimdir?

Erol Bedir kimdir?