Esila Biltekin

Esila Biltekin

Esila Biltekin kimdir, kaç yaşında, tik tok, oo, dolap hesabı, telefon numarası, yaşı, hakkında aranan sorguların yanıtları ve bilgileri. Esila Biltekin 31 Ocak 2008 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Fenomen, Tiktoker ve Youtuber olarak kariyerini sürdüren Esila Biltekin ilköğretim mezunu ve eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir.

Annesi Suna Biltekin ve babası Cihan Biltekin’dir. Ailenin tek çocuğudur. Yaşantısına ailesi ile beraber Çorlu’da devam etmektedir. Esila Biltekin Youtube kanalı üzerinden yayınladığı vloglar ve bunun yanında kendin yap video içerikleri ile yıldızı parladı. İnstagram ve Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli video içerikleri ile kısa sürede geniş kitlelere hitap eden Esila Biltekin annesiyle beraber Youtube Kanalını kullanmaktadır.

Pek çok sosyal medya hesabında popüler içerik üreticisi olarak paylaşımlar yapan Esila Biltekin hızla yükseliş gösteren ve fenomenler listesinde yerini almıştır.

Esila Biltekin’in fenomen olma yolculuğu Mayıs 2015 yılında başladı.  Youtube kanalında içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Esila Biltekin abone sayısı yarım milyonun üzerindedir. Hayvan sevgisini kalbinden eksik etmeyen fenomen Esila Biltekin boyu 1.58 cm kilosu 43 kg ve burcu Kova.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

KREDİ KARTLI KONAKLAMA HARCAMALARI DARALDI

Melike Beşli

Melike Beşli