Melike Beşli

Melike Beşli

Melike Beşli kimdir, kim, ne iş yapıyor, instagram hesabı, biyografi bilgileri? Melike Beşli Halil Sezai ilişkisi ne? Halil Sezai sevgilisi Melike Beşli hakkında sorgular ve bilgiler.

Melike Beşli 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları İstanbul’da geçti. Öğrenimine burada başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Beykent Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyonculuk bölümünde sürdürmeye başladı. Melike Beşli kariyer yolculuğuna BKM Mutfak’ta prodüksiyon asistanı olarak adım attı. Ardından Halil Sezai ile ortak yapımcı olarak projelerde yer almaya başladı. Ayrıca Dijital Yönetici olarak Kayıp Müzik Prodüksiyon şirketinde görev aldı.  

Özel hayatında Melike Beşli ile Halil Sezai ilişkisi 2016 yılında başladı. Hatırlanacağı üzere Halil Sezai Eylül 2015 tarihinde Zehra Kaya ile nikah masasına oturmuş ve 15 gün sonra ihanet ettiği gerekçesi ile boşanmıştı.

Melike Beşli ile Halil Sezai 2021 Şubat ayında evlenecekleri haberleri ile gündeme gelen isimler arasında yer aldı. 2020 yılında TRT Belgesel’de yapımcı olarak görev alan Melike Beşli boyu 1.66 cm kilosu 56 kg ve burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Esila Biltekin

Esila Biltekin

Nez Demir

Nez Demir