Eylem Şahin kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi var mı?

Eylem Şahin kaç yaşında? Güzel fenomenin yaşına ait bilgi arayan takipçileri tarafından çok merak edilen bu konuyu sizler için araştırdık.

Tiktok platformunda çektiği videolar ile yıldızı parıldayan Eylem Şahin‘in geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Takipçileri ve hayranları tarafından hayatı merak konusu olan Eylem Şahin Tiktok’tan sonra diğer sosyal medya platformlarında da fenomen olan ünlüler arasında.

Ailesi hakkında detaylı olarak hiç bilgi vermedi. Sadece bir tiktok videosunda ailemle yemek yiyorum dediği kısımda 1 saniye süren bir görüntüde babası olduğunu düşündüğümüz beyefendi var.

Eylem Şahin’in sevgilisi var mı? Yok mu? . Anıl Diricanlı ile birlikte video içerikler ürettikleri için çeşitli yakıştırmalar yapılıyor olsa da Anıl Diricanlı sosyal medya hesabından aşağıdaki videoda yorum alanına sevgili değiliz diye not düştü. Birlikte paylaştıkları içeriklerde takipçilerinden gelen yorumlar oldukça muallak. Sevgili olduklarını düşünen de var, düşünmeyende. Ancak biz siz değerli okurlarımız için araştırdık bulduk. Sosyal medyanın kraliçesi haline gelen Eylem Şahin ve Anıl Diricanlı uzun zamandır birlikte olduklarını sizlere duyurmaktan gurur duyarız.

Evli olduğuna dair bilgi bulunmuyor. Güzel fenomenin bekar olduğunu düşünüyoruz. Yaptığı paylaşımlarda da sevgilisi veya evli olduğuna dair herhangi bir açıklaması bulunmuyor.

Merak edilen sorulardan biri de bu. Eylem Şahin’in evli veya çocuğu var gibi bilgilere ulaşamadık. Bu sorunun cevabı şimdilik hayır. Eylem Şahin’in kızı var mı diye bir arama da bulunuyor. Fakat böyle bir bilgiye de ulaşamadık.

Eylem Şahin’in adı Zengo ekibi üyesi Anıl Diricanlı ile anılıyor. Anıl Diricanlı ile aralarındaki yaş farkı sebebiyle bu bilgi merak ediliyor. Fakat Eylem Şahin ve Anıl Diricanlı birlikte değil.

Eylem Şahin’in gerçek adı konusunda yapılan bu aramanın karşılığı yok. Eylem Şahin’in adı konusunda ek bir bilgi de bulunmuyor.

8 Kasım 2017 tarihinde açtığı youtube kanalında ilk videosu olan Şahin takipçileri’nin merak ettiği bütün sorulara yanıt verdi. Bizlerde sizler için bu cevapları yazımızda derledik.

“İşyerindeyken sürekli youtube da Tiktok videoları reklamları çıkıyorduç Her seferinde kapatıyorum açılıyor en sonunda merak ettim ve o gün bu gündür bu platformdayım.”

“1.5 sene aslında 2 seneye çok yaklaştık.”

“Bu platformda tanıştığım ve konuştuğum birisi olmadı.”

“Kavga ettiğim hiç kimse yok ama benimle kavga etmeye çalışan çok kişi oldu. Ancak hiçbiriyle muhattab olmadım.”

“Evet de diyemiyorum Hayır da diyemiyorum bence biz bu soruyu pas geçelim.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Pamir Kıraner kimdir?

Can kaybı sayısı 55’e yükseldi