Pamir Kıraner kimdir?

Pamir Kıraner nereli? Kaç yaşında?

Pamir Kıranerkimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Pamir Kıraner ne iş yapıyor?  Saadet Işıl Aksoy’un eşi Pamir Kıraner kim? Pamir Kıraner boy kilo yaş bilgileri.  Pamir Kıraner annesi, çocuğu, hakkında merak edilenler, kariyeri, kitapları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri  kim kimdirbölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Pamir Kıraner hayatı ve biyografisi

Pamir Kıraner Türk iş insanı ve aynı zamanda dizi ve sinema oyuncusu Saadet Işıl Aksoy’un eşi olarak tanınmaktadır. Aynı zamanda Pamir Kıraner annesi balerin Gülcan Tunççekiç’dir.

Pamir Kıraner Türkiye’de mobil uygulama süreçlerinde rol alan özel bir firmada görev almaktadır. Balerin Gülcan Tunççekiç’nin oğludur. 1960 yılında Gülcan Tunççekiç balerin olarak tüm dünyada fırtınalar estirmiştir. Pamir Kıraner kariyerinin yanı sıra  Kendo yapmakta ve eşi Saadet Işıl Aksoy’a her daim desteci olması ile bilinmektedir.

Pamir Kıraner 2014 yılında oyuncu Saadet Işıl Aksoy ile nikah masasına oturdu. Çift evlendikten sonra  ABD’de yaşamaya başladı.  Pamir Kıraner Saadet Işıl Aksoy evliliklerinden 22 Şubat 2020 yılında “Marisa Kıraner” isminde bir kız çocukları dünyaya gelmiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hasan Can Kaya kimdir?

Eylem Şahin kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi var mı?