Ezgi Karayel kimdir?

Ezgi Karayel nereli? Ezgi Karayel Kaç yaşında?

Ezgi Karayel kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ezgi Karayel oynadığı diziler? Ezgi Karayel sevgilisi, eşi kim? Öykü Karayel ikizi kardeşi Ezgi Karayel boy kilo yaş bilgileri. Ezgi Karayel ikizi, Ezgi Karayel Öykü Karayel hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ezgi Karayel hayatı ve biyografisi

Ezgi Karayel Türk Moda tasarımcısıdır. Türk dizi ve sinema oyuncusu Öykü Karayel’in ikiz kardeşidir. Medya ve magazin camiasında sık sık kardeşi Öykü Karayel ile karıştırılması ile gündeme gelmiştir.

Ezgi Karayel 20 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başladı. Öykü Karayel’in ikiz kardeşidir. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde devam etti. Ardından Autoban’da staj yaptı. Daha sonra İstanbul Moda Akademisi’nde Moda Tasarımı ve Teknolojisi lisans programına katıldı.

Profesyonel iş hayatına üniversiteden mezun olduktan sonra adım attı. 2018 yılında “Koza Genç Moda Tasarımcıları” yarışmasında birincilik ödülünün sahibi oldu. Ardından İngiltere Koda Okulları Master programlarına başvurdu. Mesleki başarıları ile ön plana çıkan Ezgi Karayel zaman zaman magazincilerin objektifine kardeşi Öykü Karayel olarak takılmakta ve bu durumdan rahatsız olmaktadır.

Ezgi Karayel kardeşi Öykü Karayel’in şarkıcı Can Bonomo ile nikahında çocukluk yıllarında çizdiği resimleri gelinliğin üzerinde yer almasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ezgi Karayel Ben Öykü değilim çıkışı ile 2020 yılını sonlarında gündeme damgasını vuran isim olmuştur. Ezgi Karayel boyu 1.55 cm kilosu 52 kg burcu Aslan.

Ezgi Karayel dizileri ve filmleri

Ezgi Karayel oynadığı diziler? Ezgi Karayel hangi dizilerde oynadı?

Ezgi Karayel’in rol aldığı bir dizi film projesi henüz yoktur.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Furkan Yıldırım kimdir?

Gülsüm Selvi Aktaş kimdir?