Gülsüm Selvi Aktaş kimdir?

İnstagram platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Gülsüm Selvi Aktaş diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Aktaş geniş hayran kitlelerine ulaştı. Aktaş’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Gülsüm Selvi Aktaş  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını Gülsüm Selvi Aktaş ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

“Tam anlamıyla heyecanlı bir hayatımız var. İstediğim bir yaşam sürüyorum eşimle. “

Hayatımda en sevdiğim şeyler makyaj yapıp,dans etmek. Giyinmeyide tabi’ki bir ayrı seviyorum.”

“Çok zekiyimdir. Yönetici bir karaktere sahibim ,dediğim dedik bir insanım. Yaşlılara hiç kıyamam yolda yaslı görünce ağlarım.”

“2 yıllık evliyim eşim benim tam tersim bir yapıya sahip. Evi daha çok seven biri aynı zamanda duygusal ve çok uyumludur.”

“Eşimle 17 yaşındayken esnaf arkadaşıydık. Eşimin berberinin karşısında bir mağazada çalışıyordum. Her sabah çalıştığım mağazayı temizlemek için eşimin berber salonundan temizlik kovama su almaya giderdim. O da bana yardım eder, temizlik kovamı mağazaya taşırdı. Sonra sevgili olduk sekiz sene çıktıktan sonra evlendik.”

“Yaparsın Aşkım programına katıldığımda fenomen hayatıma ilk adımı atmış oldum.”

” Fenomen olduktan sonra hayatımda hiçbir değişiklik olmadı.”

“Özellikle yer almak istediğim yapım yok. Gelen her teklifi değerlendiriyorum. Bana uygun ise kabul ediyorum.”

“İlerde dünyaca ünlü bir make-up artisti olmak istiyorum.”

” Fenomen olmak bana para kazandırıyor. Fenomen olma’nın dışında ben daha çok yüzüm ve yaptığım işimle para kazanıyorum.”

“Makyaj yapmayı bilmeyen herkese makyaj yapmanın çok kolay olduğunu göstermek istiyorum. Her kadın profesyonel bir şekilde makyaj yapabilir. Takipte kalmalarını istiyorum ve hepsi bir gün harika makyajlar yapacak, harika giyinecekler.
Çok küçük yaştan beri çok fazla hayalim vardı şimdi tüm hayallerimi tek tek gerçekleştirip yaşıyorum. Daha bir çok hayalim var hepsini de gerçekleştireceğime inanıyorum. Ömrüm yettiğince hayallerimin peşinden gitmeye devam edeceğim. Herkes hayal etsin, istediği hayatı istediği, yaşantıyı, istediği mesleği ve bunun için sonuna kadar inanıp savaşsın inanmak başarmanın yarısıdır. Şunu herkesin bilmesini istiyorum bu hayatta en değerli varlığınız kendinizsiniz bu yüzden her şeyden önce kendinize önem verin.”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Merve Can hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ezgi Karayel kimdir?

Popçu Çağla kimdir?