Ezgi Şimşek Bozkurt kimdir?

Ezgi Şimşek Bozkurt kimdir?

Gerçek adı: Ezgi Şimşek Bozkurt
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.65 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Sarp Bozkurt ile)
Meslek:  Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Ezgi Şimşek Bozkurt nereli? Kaç yaşında?

Ezgi Şimşek Bozkurt kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ezgi Şimşek Bozkurt eşi kim, kiminle evlendi, çocuğu var mı? Sarp Bozkurt eşi Ezgi Şimşek Bozkurt oynadığı diziler? Ezgi Şimşek Bozkurt hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ezgi Şimşek Bozkurt hayatı ve biyografisi

Ezgi Şimşek Bozkurt oyuncu Sarp Bozkurt’un eşidir. 2016 yılında Ezgi Şimşek Sarp Bozkurt ikilisinin evlenmesi ile medya da tanınmıştır.

Ezgi Şimşek Bozkurt 5 Eylül 2015 tarihinde çok uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisi Sarp Bozkurt ile nişanlanan Ezgi Şimşek 24 Ağustos 2016 tarihinde ise oyuncu Sarp Bozkurt ile nikah masasına oturarak evleniştir. Ezgi Şimşek Sarp Bozkurt evliliklerinden henüz çocukları dünyaya gelmemiştir. İstanbul doğumlu olan Ezgi Şimşek Sarp Bozkurt ile youtube kanalı üzerinde vlog tarzı videolarla ekranlarda yer almaktadır.

Ayrıca 2018 yapımı olan “Mesut Süre ile İlişki Testi” dizisinde rol almıştır. Ezgi Şimşek Bozkurt eşi Sarp Bozkurt ile günümüzde yaşamlarını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ezgi Şimşek Bozkurt dizileri ve filmleri

Ezgi Şimşek Bozkurt oynadığı diziler? Ezgi Şimşek Bozkurt hangi dizilerde oynadı? Rol aldığı filmleri aşağıda yer almaktadır.

  • 2018 Mesut Süre ile İlişki Testi TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gizem Takma kimdir?

Gizem Takma kimdir?

Haki Biçici kimdir?

Haki Biçici kimdir?