Gizem Takma kimdir?

Gizem Takma kimdir?

Gerçek adı: Rabia Gizem Takma
Doğum tarihi: 1 Ocak 1993
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.68 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Oyuncu, Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Gizem Takma nereli? Kaç yaşında?

Gizem Takma kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Gizem Takma sevgilisi? Gizem Takma oynadığı diziler? Gizem Takma kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gizem Takma hayatı ve biyografisi

Gizem Takma Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 2017 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde ilk sinema filmi Üç Harfliler sinema serisinin Üç Harfliler: Beddua adlı serisinde rol aldı.

Rabia Gizem Takma 1 Ocak 1993 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara’da başlayan Gizem Takma liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünde sürdürdü.

Gizem Takma kameraların karşısına ilk kez 2017 yılında “Söz” dizisinde adım attı. İlk beyazperde film projesi ise “Üç Harfliler: Beddua” adlı sinema filmi oldu. Bu filmde “Ayla” rolünü canlandıran Gizem Takma oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Gizem Takma oyunculuğunun yanı sıra Tan Sağtürk Akademi’den bale eğitimi adlı. Ardından Tiyatro Kronik ve İstanbul Sahne Tiyatrosu’nda sahne almıştır. Ayrıca 21 Gram Tiyatro çatısı altında oyunculuk yapmıştır. Bekar olan genç oyuncu Gizem Takma dizi, film ve tiyatro çalışmalarını sürdürmektedir.

Gizem Takma dizileri ve filmleri

Gizem Takma oynadığı diziler? Gizem Takma hangi dizilerde oynadı? Tüm filmleri aşağıda yer almaktadır.

  • 2018 Üç Harfliler: Beddua (Ayla) Sinema Filmi
  • 2017 Söz TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ofelya Küçükayvaz kimdir?

Ofelya Küçükayvaz kimdir?

Ezgi Şimşek Bozkurt kimdir?

Ezgi Şimşek Bozkurt kimdir?