Fatih Bulut kimdir?

Fatih Bulut kimdir?

Gerçek adı: Fatih Bulut
Doğum tarihi: 1984
Doğum yeri: Kayseri
Boy: 1.80 cm
Kilo: 76 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Lise
İlişkisi: Evli
Meslek: Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Fatih Bulut nereli? Kaç yaşında?

Fatih Bulut kimdir ve nerelidir, kaç yaşında, boy kilo, evli mi, karısı, çocukları var mı?  Fatih Bulut Geceler ne zaman çıktı, Kayseri’nin neresinden, engelli mi, Çingene mi, roman mı, hangi dizide oynadı? Albümleri, şarkıları, müzik kariyeri, kısaca hakkında merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Fatih Bulut hayatı ve biyografisi

Fatih Bulut Türk şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. 2019 yılında Şarkı ve oyuncu İrem Sak’ın kendi hesabında Çok Sevdim Yalan Oldu adlı şarkısını paylaşması ile sosyal medyada bir anda paylaşım rekorları kırdı ve yıldızı parlamaya başladı.

Fatih Bulut 1984 yılında Kayseri Yeşilhisar ilçesine bağlı Doğanlı Köyü’nde 10 kardeşli kalabalık bir ailde dünyaya geldi. Anne, babası 5 erkek ve 5 kız çocuğu ile aynı çatı altında büyüyen Fatih Bulut evin en küçük bireyidir. Eğitim hayatına zor şartlarda başlayan sanatçı Fatih Bulut öğrenim hayatı ile beraber amatör müzikle de ilgilendi. Memleketi Kayseri’de düğün ve çeşitli organizasyonlarda şarkı söyleyerek geçimini sağlayan Fatih Bulut özel yaşamında da evlilik hayatında da bir takım sorunlar yaşadı. Baba olmak için 7 yıl bekledi. Fatih Bulut günümüzde evli ve 2 çocuk babasıdır. Ünlü sanatçı babasını yakın bir dönemde kanser hastalığından ve abisini de kalp krizi sonucu kaybetmiştir.

Fatih Bulut sanat hayatına kendi köyünde düğünlerde şarkılar seslendirerek başladı. Kısa bir süre sonra ilçelerde ve şehir merkezine kadar ünü sosyal medya hesapları üzerinden yayılmaya başladı. Kendi kalıbına sığamayan Fatih Bulut bu kez civar illerde de organizasyonlara dahil oldu. Böylece sosyal medya üzerinden takipçileri giderek arttı.

2019 yılında hayatını değiştirecek bir fırsatla karşı karşıya geldi. Şarkı ve oyuncu İrem Sak’ın kendi hesabında “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı şarkısını paylaşması ile  sosyal medyada bir anda paylaşım rekorları kırdı ve yıldızı parlamaya başladı. Fatih Bulut’un seslendirdiği szöleri hüzünlü müziği eğlenceli şarkı, Youtube üzerinden 35 Milyon’un üzerinde izlendi. Ayrıca dünya sıralamasında en çok izlenen ilk 12 şarkı içinde yer buldu. Fatih Bulut artık profesyonel müzik hayatına adım atmış oldu.

Fatih Bulut müzik hayatına “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı şarkısı ile damga vururken Aşık Hüseyin Akan adında bir vatandaşın “Çok Sevdim Yalan Oldu” adlı şarkısı 1987 yılında cezaevinde yazdığını iddia ederek şarkının çalıntı olduğunu dile getirerek şarkıcı Fatih Bulut’a dava açacağını belirtmiştir. Durumun magazin ve basına sızmasının ardından Aşık Hüseyin Akan ve Fatih Bulut uzlaşmaya vararak şarkını telifi konusunda anlaşmışlardır.

Fatih Bulut “Çok Sevdim Yalan Oldu” şarkısı ile 2019 yılında Altın Kanat Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi Çıkış yapan Şarkısı” olarak ödüle layık görüldü. Fatih Bulut 2020 yılında profesyonel müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Fatih Bulut geçmiş dönemlerde asker eğlencesinde havaya ateş ederek tepki toplamış daha sonra özür dilemiştir.

Fatih Bulut ödülleri

  • 2019 Altın Kanat Ödül Töreni “Yılın En İyi Çıkış yapan Şarkısı”

Fatih Bulut dizileri ve filmleri

Fatih Bulut’un henüz oynadığı bir dizi film projesi yoktur.

Fatih Bulut Albümleri

  • 2020 Yırtıl-Single
  • 2000 Bedel Albüm
  • 2019 Çok Sevdim Yalan Oldu – Single

Fatih Bulut popüler şarkıları

  • Yırtıl – Single (2020)
  • Hayat Beni Vura Vura – Single (2020)
  • İçmeden Oy Oy – Single (2020)
  • Çok Sevdim Yalan Oldu – Single (2019)
  • Baba Ocağı (2019)
  • Nazlı Yar – Single (2019)
  • 15 Kişiye Saldırdım – Single (2019)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Okan Serbes kimdir?

Okan Serbes kimdir?

Ömer Bayram kimdir?

Ömer Bayram kimdir?