Ömer Bayram kimdir?

Ömer Bayram kimdir?

Gerçek adı: Ömer Bayram
Doğum tarihi: 27 Temmuz 1991
Doğum yeri: Hollanda
Boy: 1.75 cm
Kilo: 70 kg
Burcu: Aslan
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli
Meslek: Futbolcu
İnstagram hesabı için tıklayın

Ömer Bayram nereli? Kaç yaşında?

Ömer Bayram kimdir, nereli, yaşı, boy kilo, burcu, eşi, hangi takımlarda oynadı? Ömer Bayram Kayseri’nin neresinden, evli mi, kiminle evli, karısı, çocuğu, sevgilisi? Kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ömer Bayram hayatı ve biyografisi

Ömer Bayram Türk Milli futbolcudur. 2005 yılında başlayan futbol kariyeri günümüzde başarı ile sürdüren Ömer Bayram Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giydi.

Ömer Bayram 27 Temmuz 1991 yılında Hollanda Breda’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Kayseri’dir. Annesi ve babası da aslen Kayserilidir. 2 kardeş olan Ömer Bayram Hollanda’da büyüdü. Futbol kariyerine Hollanda’da amatör futbol oynayan dayılarının yanında başladı.

Futbol hayatına Hollanda Baronie takımının alt yapısında başladı. Daha sonra NAC Breda takımına 2009 yılında da NAC Breda A Takımına 50 Bin Euro ile transfer oldu. 2012 yılında 350 Bin Euro bonservis bedeli ile memleketi olan Kayserispor takımına geçti. 2016 yılında bu kez bonservissiz 2.5 Milyon Euro ile Akhisarspor’a transfer oldu. 2018 yılnda da Galatasaray’a transfer oldu. Defans ve orta saha oyuncusu Ömer Bayram 5 kez Türkiye U18, 2 kez U21 ve 12 kez Türkiye A2 Milli takım formalarını giyen isim oldu.

Ömer Bayram hangi takımlı diye merak edenler için Galatasaraylıdır. Film izlemeyi seven Ömer Bayram annesinin yaptığı geleneksel Türk yemeklerini sevmektedir. Ömer Bayram özel yaşamı ile de gündeme gelen futbolcular arasında olmuştur.

2019 yılında Eda Gökçen Kaya tarafından ifşa edildi ve magazin dünyasında sosyal medyadaki ifşa fotoğraflarıyla konuşuldu. Ömer Bayram evli olup bir kız çocuğu bulunmaktadır. Ömer Bayram eşinin ve kızının adı bilinmiyor.

Ömer Bayram hangi takımlarda oynadı?

Ömer Bayram transfer olduğu futbol takımlarının isimleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2018 Galatasaray
  • 2016 Akhisar Belediye
  • 2012 Kayserispor
  • 2009 NAC Breda
  • 2008 NAC Breda U19
  • 2006 NAC Breda U17
  • 2005 NAC Altyapı
  • 2005 Baronie Jgd.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Fatih Bulut kimdir?

Fatih Bulut kimdir?

Hande Baladın kimdir?

Hande Baladın kimdir?