Fatmanur Öztekin Kimdir?

Genç Youtuber Fatma Öztekin kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi bölümü okuyor? Boyu, Kilosu ve hakkında merak edilen her şeyi yazımızda bulacaksınız.

Fatmanur Öztekin, 2000 yılının 5 Temmuz tarihinde İstanbul/Bakırköy’de dünyaya gelmiştir.

Fatmanur Öztekin aslen Kastamonuludur. Ancak İstanbul‘da yaşamaktadır.

Fatmanur Öztekin, İstinye Üniversitesi Gastronomi bölümü okumaktadır.

Fatmanur Öztekin’in Boyu 1.68 metredir.

Fatmanur Öztekin’in kilosu 50’dir.

Annesi ev hanımıdır. Babasının otomasyon elektrik elektronik üzerine bir iş yeri vardır. 2 ablası vardır. Fatmanur Öztekin evin en küçüğüdür.

Fatmanur Öztekin Yengeç burcudur.

Fatmanur Öztekin, 2019 Nisan’da Volkan Sapmaz ile sözlenmiştir.

Fatmanur Öztekin 2015 yılının 22 Şubat tarihinde YouTube kanalını kurmuştur. 2016 yılının başında ilk videosunu yayınlamıştır. YouTube kanalında düzenli olarak içerik paylaşmaktadır. İçeriklerinin konuları makyaj, güzellik, vlog gibi konulardır. İçten ve samimi davranışlarından dolayı takipçileri tarafından çok sevilmektedir.

Fatmanur Öztekin’in en sevdiği dizi Medcezir dizisi olduğu için o dizide yer almak istediğini dile getiren Fatma Öztekin en sevdiği oyuncuların Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy olduğunu söylüyor.

Fatmanur Öztekin bir Youtuber ile video çekmek isterse o kişinin Gökçe Yıldırım olacağını dile getiriyor. Kaybetmekten korktuğu üç şey yeğeni, babası ve sevdikleridir. Küçükken Selena olmak istediğini ve şimdilerde Serenay Sarıkaya’yı çok beğendiğini dile getiriyor. Türkiye’de yaşamasa İngiltere ve Amerika’da yaşamak istediğini söylüyor.

Fatmanur Öztekin insanlara çok fazla değer verdiğini ve aradaki mesafeyi iyi koruduğunu ve iyi niyetli olduğunu dile getiriyor. Makyaj üzerine videolar çekiyor. 10. Sınıfta makyaj videoları çekmeye başlamıştır. Dünyaya çiçek olarak gelse kırmızı gül olarak gelmek isteyeceğini dile getiriyor.

Fatmanur Öztekin’in Youtube hesabında 340bin abonesi vardır. Instagram hesabında 265 bin takipçisi vardır. Aktif olarak kullanmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Nigar Muharrem Kimdir?

Melodi Kızılgün Kimdir? [Cosplay Melodi]