Melodi Kızılgün Kimdir? [Cosplay Melodi]

Melodi Kızılgün son zamanlarda adını sıkça duyar olduk. Gerek çeltiği videolarla, gerekse cosplay yeteneği ile dikkat çeken isimlerin başında yer aldığını görüyoruz. Bu yazımızda hem Melodi Kızılgün kim olduğunu hem de kendisini popüler hale getiren cosplaylerden detaylı olarak bahsedeceğiz.

Melodi Kızılgün’ün biyografisine geçmeden önce cosplay nedir, onu açıklayalım. Cosplay temel olarak İngilizce ‘costume’ ve ‘play’ kelimelerinin birleşiminden oluşur. Bir oyun, anime, film ve mangadaki bir karakterin taklit edilmesidir. Cosplay yapan kişi, bu karakterin kıyafetleriyle, saçıyla, aksesuarları ve makyajıyla taklit eden kişidir. Yani kısacası cosplay bir performans sanatı diyebiliriz.

Katarina cosplayi ile ün salmış ve sosyal medya da önemli bir kitlesi olan, Melodi Kızılgün,  facebook da şu an itibari ile 68.469 takipçisi var. Bu denli kitleye sahip olmasında %100 katkısı olan tabiki Cosplay diyebilirim. Cosplay ne diye soranlara kısaca bilgisayar oyunlarında yer alan karakterin insanlarda vücut bulmuş halidir.

Melodi Kızılgün bir defasında erkek karaktere büründüğü için çok fazla dikkat çekmiştir.

Türkiye de henüz Cosplay daha duyulmadan bu işi yapan ve şu an Cosplay denince ilk akla gelenlerden birsi olan Melodi, 15 Mart 2014 tahinde youtube hesabı açtığını, oradan da makyaj ve kişisel bakım üzerine hayranlarında düzenli olmasa da videolar paylaştığını görüyoruz.

Melodi Kızılgün; 1996 yılında Balıkesir Edremit de hayata gözlerini açan popüler oyuncu, altı yıldır İstanbul’da yaşamaktadır. Hayranlarının söylediğinin aksine ailesinde Japon olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Melodi Kızılgün, 25 yaşındadır.

Kısa kısa sorularla ünlü youtuber ve cosplay olan Melodi Kızılgün’ü yakında tanıyalım. Burada Melodi’ye sorular yönetiyor, aldığımız cevapları da aynen aktarıyoruz. Ayrıca bu röportajın videosu yazının devamında sizleri bekliyor olacak.

Bu arada Melodi hakkında bir çok yerde aynen şu ifade geçmekte. “Melodi Kızılgün boşandı mı” yada “Melodi Kızılgün eşi” şekilde bir çok soru sorulduğunu gördüm. Melodi daha önce evliydi fakat eşinden bir süre önce boşandı ve aile hayatı ile fazla gündeme gelmek istemediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle başarısının konuşulmasını isteyen genç yeteneği, alt kısımda ki sorularla daha da yakından tanıyalım.

Wonder woman olmak isterdim.

MakeUp Artist olmak isterim.

Sylvana windrunner en sevdiğim karakter

İngiltere Kraliçesi olmak isterdim.

Yeşil rengi hiç sevmiyorum

Bamya

Dinazorum

Tarih dersini çok seviyorum

İki insanın biri biri olmadan yapamamasıdır

Evet.

Devamında daha bir çok soruya yanıt veren ve kendi yaşamı hakkında bir çok bilgileri bulabileceğiniz o röportajı hemen alt kısımda ekliyorum.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Fatmanur Öztekin Kimdir?

Barış Sarıuçak Kimdir?