Furkan Yaman

Furkan Yaman

Furkan Yaman kaç yaşında, kimdir, sevgilisi? Youtuber Furkan Yaman Gta 5, Hdd, Gta V, Minecraft, korku oyunları ve komik video içerikleri ile bilinmektedir. Furkan Yaman nerede oturuyor, son model arabası, ne kadar kazanıyor, kurduğu şirket olan Burger telefon numarası?

Youtuber Furkan Yaman 4 Temmuz 1999 yılında Ankara’da 4 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Üç ablası bulunan fenomen eğitim hayatına doğum yeri ve aslen memleketi olan Ankara’da başladı. Yaşamında en üzücü tarih 2015 yılıdır. Bu tarihte babası Mehmet Yaman’ı kalp krizi yüzünden kaybetmiştir.

Youtube üzerinden oyun ve eğlence videolar hazırlayan Furkan Yaman kazandığı paralarla ticarete atılarak İstanbul Kadıköy’de Emrecan Önal ile beraber “Burger@” hamburger firmasını kurmuştur. Youtube üzerinden 3 milyon abonesi bulunan Furkan Yaman Instagram hesabında da milyonlarca takipçiye sahiptir. Daha önceki yayınlarında birkaç kez youtube hesabı kapatıldı. Bunun temel nedenleri arasında da aynı isimde futbolcu Furkan Yaman’ın olmasıdır. Furkan Yaman HD youtube kanalında video içerikleri üreten genç youtuber komik videolar ve oyunlar paylaşmaktadır.

YouTube kanalına ilk etaplarda oyun videoları çeken fenomen Minecraft, ardından Pes gibi oyun serileri ile takipçilerinin karşısına çıkmıştır. Son dönemlerde en çok vlog tarzı videolar paylaşmaktadır. Furkan Yaman fenomen olma özelliğinin yanı sıra medya da farklı konularla da gündeme gelmiştir. 14 Ağustos 2019 tarihinde İstanbul’da oynanan UEFA Süper Kupa final maçı sırasında ortalığı karıştıran taraftarların  YouTuber olduğu iddia edilmiştir. Deli Mi Ne Youtube kanalı ile tanınan ve Liverpool-Chelsea maçının 14. dakikasında sahaya izinsiz olarak atlayan YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ile beraber gözaltına alındı.

Youtube üzerinden komik video içerikleri ile dikkatleri üzerine çeken Furkan Yaman Acun Ilıcalı’nın hazırladığı konsept olan Exatlon Challenge 2019 Türkiye yarışmasına katılan isimler arasında yer aldı.   Günümüzde eğlenceli, komik ve bilgisayar oyunları videolarına devam etmektedir. Furkan Yaman boyu 1.78 cm kilosu 62 kg ve burcu Yengeç.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Nazım Torbaoğlu

Nazım Torbaoğlu

Sufi Özcan

Sufi Özcan