Gamze Okutucu

Gamze Okutucu Uraz Kaygılaroğlu ile sevgili olması ile gündeme geldikten sonra hakkında merak edilen konular arasında mesleği, fotoğrafları, resmi, görsel, menajer, ne iş yapar gibi sorularda araştırılmaya başlandı. Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Gamze Okutucu 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise öğrenimin tamamladıktan sonra Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde eğitimini tamamladı. Ardından İspanya’da eğitimini sürdürdü.

Gamze Okutucu çalışma hayatına Film festivallerinde sponsorluk ve etkinlik organizasyonu alanlarında görev alarak adım attı. Aynı eksende freelance sanatçı menajerliği de yapan Gamze Okutucu son 4 yıldır Önem Günal Menajerlik Ajansı çatısı altıda Reklam ve Basın Danışmanlığı ve oyuncu menajerliği yapmaktadır.

Gamze Okutucu 2021 yılının ilk ayında ismi oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile sevgili olması ile medya ve magazin dünyasında yer alan isimler arasında oldu.  Gamze Okutucu boyu 1.68 cm kilosu 54 kg burcu Oğlak. Gamze Okutucu (@ohsweetvanity) ismi ile instagram hesabını kullanmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Begüm Çabakçor – Doğuş Çabakçor çifti boşandı

Havva Öğüt Kimdir?