Havva Öğüt Kimdir?

Havva Öğüt kimdir konulu yazımız ile kendisi ile ilgili bilgileri sizlerle buluşturuyoruz. 28 yaşında Çocuk Gelişimi mezunu başarılı şarkıcı seslendirdiği şarkılar ile isminden çok bahsettirmekte ve şarkıları oldukça çok dinlenmektedir. Havva Öğüt kimdir, burcu, eğitimi ve kariyeri hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Havva Öğüt şimdilerde yurtiçi ve yurtdışında bir çok mekanda sahne almaktadır. Müzik kariyerine başarılı bir şekilde hız kesmenden devam eden Havva Öğüt aynı zamanda birçok şarkıyı seslendirmiş mp3 indir gibi çeşitli platformlarda da sağlam bir kitlesi vardır onlar tarafından da çok sevilmektedir. Havva öğüt güzel sesiyle isminden çokça bahsettirmektedir.
 

Havva Öğüt Yol Yok, Yokluk Belası, Sevme, Ömrüm, Eskittiğimi Giymem, Ankara’ya Deniz Gelirde, Tribin Olurum, Diyemiyom da, Olsun Olsun, Vay Balım, Açma Bugün Perdeleri isimli şarkıları seslendirmiştir.

Havva Öğüt Youtube Havva Öğüt’ün seslendirdiği şarkıları paylaştığı youtube kanalı vardır. Şarkıları çok sayıda dinlenmeye ulaşmış büyük bir başarı elde etmiştir. Kanalının ismi Havva Öğüt şeklindedir. Kanalının 98 bin civarı takipçisi olmasına rağmen bazı şarkıları 4 -5 milyon dinlenmeye ulaşmış çok fazla dinlenmiştir

Havva Öğüt’ün instagram hesabı havvaogutmuzik şeklindedir ve 279 bin takipçisi vardır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gamze Okutucu

Defne Erşen