Gamze Topuz kimdir?

Televizyon ekranlarının ve sinema dünyasının başarılı isimlerinden birisi olan Gamze Topuz güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile merak konusu oldu. Kısa zamanda bir çok kişinin gönlünde yer edinen fenomen oyuncunun takipçileri arama motorlarında sık sık fenomen oyuncunun hayatını araştırır oldular.

Gamze Topuz kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu 2014 yılında ise kendisi gibi oyuncu olan Ümit Kantarcılar ile dünya evine girdi. Çiftin bu mutlu evlilikten Elif Naz Kantarcılar adını verdikleri bir de kızları dünyaya geldi. Başarılı ve güzel oyuncunun evliliği ise kısa sürdü. Çift 13 Şubat 2016 tarihinde evliliklerine sonlandırma kararı aldılar.

Başarılı sosyal medya fenomeni güzel Gamze Topuz kendisi gibi oyuncu olan Şahin Irmak ile güzel giden ilişkisini neden bitirdi? İlişkilerine sosyal medya aracılığı ile duyuran başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu çift güzel giden birlikteliklerinin sonlandırdılar. Sevgilisinin tavırlarından şüphelenerek Facebook hesabına giren Gamze Topuz mesajlar içerisinde bir genç kızla fazla samimi olduğunu görünce ilişkiyi noktalandırma kararı aldı. Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu o olayı şu ifadelerle dile getirdi; “Gördüğüm rüyanın etkisi ile Şahin’in hesaplarına girdim. Sonra ona yazmaya başlayan kişilere Şahinmiş gibi cevap verdim. Bu sayede beni 22-23 yaşlarında bir kızla aldattığını öğrendim ve ilişkiyi bitirdim. Benim kitabımda çapkınlık yazmaz. Erkeğim dürüst olmalı. Yine de bu konuyu fazla dallandırıp budaklandırmak ya gerek yok. Şahin özünde iyi bir insan onun zarar görmesini istemem.”

Başarılı sosyal medya fenomeni güzelin kızının adı da bir hayli merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun kızının adı Elif Naz Kantarcılar.

Güzelliğinin yanı sıra başarıları ile de dikkatleri üzerine çeken Topuz, oyunculuk mesleğinde kayda değer bir noktaya ulaşmıştır.

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu kendi yazdığı “Dinamit” ve “Yel Alsın” adlı şarkıları da seslendirdi. Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu aynı zamanda 2011 yılında “Cennetin Kapıları” adlı single çıkardı.

2004 yılında En İyi Arkadaşım dizisinde Banu rolüne hayat vererek ekranlara ilk defa merhaba dedi. 2010 yılında ise Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek adlı programda hosteslik yaptı. Dönemin ünlü dizisi olan Arka Sokaklar’da rol alan başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu aynı zamanda erkenci kuş dizisinde de rol aldı.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Topuz’un takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü fenomeninin ne kadar kazandığını sormuş olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır.

İnstagram hesabında gamzetopuz hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Topuz’un instagram da ise 70B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Düzenleme yapılıyor

Hande Subaşı kimdir? Yeni sevgilisi kim?