Hande Subaşı kimdir? Yeni sevgilisi kim?

Televizyon ekranlarının ve sinema dünyasının başarılı isimlerinden birisi olan Hande Subaşı güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile merak konusu oldu. Kısa zamanda bir çok kişinin gönlünde yer edinen fenomen oyuncunun takipçileri arama motorlarında sık sık fenomen oyuncunun hayatını araştırır oldular.

Hande Subaşı kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Başarılı sosyal medya fenomeni güzel 25 Ağustos 2012 yılında Can Tursan  ile hayatlarını birleştirme kararı almış ve evlenmişlerdir. Çiftin bu evlilikleri uzun sürmemiş başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu 2016 yılında evliliğini sonlandırma kararı almıştır.

Güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile büyüleyen usta isimin takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise özel hayatı oldu. Evli mi? Sevgilisi var mı? soruları ise arama motorlarında sıkça sorulmaya başlandı. Başarılı sosyal medya fenomeni güzel oyuncu uzun zamandır Altuğ Lebleci ile birlikte.

Güzelliğinin yanı sıra başarıları ile de dikkatleri üzerine çeken Subaşı, oyunculuk mesleğinde kayda değer bir noktaya ulaşmıştır.

Kariyerine dizi oyunculuğu ile devam eden başarı sosyal medya fenomeni oyuncu Adak ve Kuşdili dizilerinde rol aldıktan sonra Elveda Rumeli adlı dizisinde Vahide karakterine hayat vermiştir. 2009 yılında gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Güneşi Gördüm adlı filmlerde de yer alan başarılı sosyal medya fenomeni güzel Show TV ekranlarında yayınlanan Düşman Kardeşler adlı dizide de yer almıştır. Son olarak ise dönemin ünlü dizisi Diriliş Ertuğrul’da rol aldı.

Takipçileri sık sık güzel oyuncunun estetik yaptırıp yaptırmadığına dair sorular sormuş olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Güncel bilgiler ile siz değerli takipçilerimizin karşısında olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

İnstagram hesabında handesubası hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Subaşı’nın instagram da ise 300K takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gamze Topuz kimdir?

KESK su dağıttı