Genç Hane Mehmet Kaymak

Genç Hane Mehmet Kaymak

Genç Hane kaç yaşında, yaşı, boyu? Mehmet Kaymak kaç yaşında, boyu, ne zaman doğdu, sevgilisi, nerede oturuyor, ne kadar kazanıyor, abone sayısı kaç, telefon numarası, tik tok, instagram, facebook ve youtube hesapları? Genç Hane yaş 2020 yılında yıldızı parlayan Genç Hane Mehmet Kaymak kaç yaşında?

Youtuber Genç Hane Mehmet Kaymak 2001 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 2021 yılı itibari ile 20 yaşındadır. 21 Ağustos 2016 tarihinde de youtube kanalını kurdu. Genç Hane youtube kanalının sahibidir.  Youtube üzerinden vlog, Challange, dıss içerikli videoların yanı sıra Minecraft gibi oyunlarda inşaat videoları çekerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aynı zamanda hem seslendirdiği şarkılar hem de sevgilisine yaptığı şakalarla hafızalara kazınmıştır. Özellikle sevgilisi için kurguladığı şaka izleyici kitle tarafından 4 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.

Günümüzde Ankara’da yaşamını sürdüren Genç Hane Mehmet Kaymak 2017 yılında sözde para kazanmak amacı ile kardeşinin sütüne “Parol” marka ağrı kesici koyduğu söylentileri ile gündeme geldi.  Öte yandan kardeşine “sen evlatlıksın” şeklinde çıkışlar yaparak ağlatmış ve kardeşine işkenceler yapma psikolojisini benimsediği yönünde konularla gündem olmuştur.  

Genç Hane Mehmet Kaymak şarkıları arasında Karambol, Tımarhane, Yeter Artık müzik çalışmaları oldukça popülerdir. Genç Hane Mehmet Kaymak boyu 1.66 cm kilosu 58 kg ve burcu bilinmiyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Emre Kızgır

Emre Kızgır

Sahil İmanov

Sahil İmanov