Halil İbrahim Ceyhan

Halil İbrahim Ceyhan

Halil İbrahim Ceyhan 1 Ocak 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şarkıcı, söz yazarı, besteci fotomodel ve aynı zamanda sinema ve dizi film oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan eğitim ve öğrenimine İstanbul’da başladı. Çocukluk yılları İstanbul’da geçti. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine başladı. Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında düzenlenen “Best Model of Turkey” yarışmasına katılması ile “Gelecek Vaat Eden Erkek Model “ seçildi ve hayatı bir anda değişmeye başladı.  

Halil İbrahim Ceyhan yarışma sonrasında müzikle ilgilenmeye başladı ve 2009 yılında YouTube müzik kanalı üzerinden seslendirdiği şarkılarla popüler olmaya başladı.  Eylül 2019 yılında “Kendini Bana Bırak” adlı single çalışması ile 1 milyon kişi tarafından izlendi.

Halil İbrahim Ceyhan oyunculuk kariyerine ilk kez 2019 yılında beyazperde de “Hemen Döneriz” sinema filmi ile adım attı. 2021 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Emanet” dizi ile de ilk dizi oyunculuk deneyimini yaşadı ve dizide “Yaman” karakterine hayat verdi. Emanet Dizisi Yaman karakteri ile oldukça beğeni topladı.

Halil İbrahim Ceyhan boyu 1.80 cm kilosu 76 kg ve burcu Oğlak ve göz rengi Kahverengi.

Halil İbrahim Ceyhan oynadığı diziler ve filmleri

  • 2021 Emanet (Yaman)
  • 2019 Hemen Döneriz

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Diletta Leotta

Diletta Leotta

Tülin Özen kimdir?

Tülin Özen kimdir?