Diletta Leotta

Diletta Leotta

Diletta Leotta 16 Ağustos 1991 yılında İtalya Katanya eyaletinde dünyaya geldi. Tam adı ile Guilia Diletta Leotta eğitim hayatına Katanya eyaletinde başladı. Lise yıllarından sonra Hukuk alanında öğrenim gören Diletta Leotta Roma Luiss Üniversitesi’nde eğitimine devam etti. Anne ve babası Ofelia Castorina ve Rori Leotta’dır. Ayrıca Mirko Leotta adında kardeşi bulunmaktadır.  

Diletta Leotta hem sunucu, hem spor yorumcusu ve sosyal medya fenomenidir. Aynı zamanda ünlü şirketlerin markaların reklam yüzü oldu. Helbiz, Youth Milano, Kia Motors İtalia ve ODS reklamlarında rol aldı. 2016 yılında özel fotoğrafları çalındı ve İtalyan basınında ve dünyada oldukça yankı uyandırdı.

Diletta Leotta özel yaşamı ile de gündeme geldi. 2016 yılında ünlü iş adamı Matteo Mammì ile aşk yaşadı.  2019 yılında İtalyan boksör Daniele Scardina ile birlikte olmaya başladı. 2020 yılında futbolcu Zlatan İbrahimoviç ile aşk yaşadı. 2021 yılında Türk oyuncu Can Yaman ile aşk iddiaları ile gündeme geldi.

Rol aldığı filmler arasında “7 Hours to Win Your Heart” yer alırken Scegli di sorridere adında kaleme aldığı kitabı bulunmaktadır. 2021 yılında 7 milyonu aşkın takipçisi bulunan Diletta Leotta DAZN için Serie A yayınlarını sundu. 2020 yılında Sanremo Müzik Festivali’nin sunuculuğunu yaptı. 2018 yılında  Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile Sky Sport erkanlarında Serie B maçlarını sundu.

Can Yaman sevgilisi İtalyan spiker ve sunucu Diletta Leotta boyu 1.75 cm kilosu 56 kg burcu Aslan.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Melodi Bozkurt

Melodi Bozkurt

Halil İbrahim Ceyhan

Halil İbrahim Ceyhan