Hamza Yazıcı kimdir? Camdaki Kız dizisinin Tako’su Hamza Yazıcı kimdir?

Kanal D ekranlarında Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği, Tako karakteriyle çok sevilen Hamza Yazıcı izleyiciden tam not aldı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Yazıcı sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Hamza Yazıcı kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Ünlü sosyal medya fenomenin hayatı aynı zamanda takipçileri tarafından da oldukça merak ediliyor. Bekar olan sosyal medya fenomeni oyuncunun şuan hayatında birisi olup olmadığı konusunda ne yazık ki bu çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. 

Oyunculuğu ile izleyenleri büyülemeye devam eden başarılı oyuncu kariyerinin en parlak dönemlerini yaşamaktadır. Bunun haricinde dijital platform ile de alakadar olmaya devam eden başarılı sosyal medya fenomeni burada da geniş hayran kitlelerine ulaşıyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız  geçtiğimiz haftalarda sevenleriyle buluşmuştu.  Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in yanı sıra birçok başarılı usta oyuncunun yer aldığı dizi de Tako karakterine hayat veren Hamza Yazıcı dikkatleri başarılı oyunculuğu ile üzerine çekti.

Nalan, güzelliği ve duruşu ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, herkesin prenses diyerek tabir ettiği dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş olarak gösterilen Nalan aslında büyük sorunlar içerisinde yaşam mücadelesi vermektedir. Eskiden vali olan babası ve annesi ile bir konakta yaşamını süren Nalan sırlar ile dolu dünyası herkesten önce kendine zarar vermektedir. En iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Ancak güç ve para sırları örtmeye yetmez. Her iki tarafından birbirinden gizlediği bu sırlar yavaş yavaş açığa çıkar.

BKM Mutfak ekibinde oyunculuk kariyerine devam eden ve burada hayat verdiğin farklı karakterler ile izleyenlerin yüzlerinde tebessüm oluşturmayı başaran sosyal medya fenomeni son olarak Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Tako karakterine hayat vermeye başladı. Genellikle komedi filmlerinde yer alan başarılı isim Polis Akademisi Alaturka, Çılgın Piyasadan Büyük Alacağımız Var ve Kolonya Cumhuriyeti filmlerinde de rol aldı. Yer almış olduğu diğer yapımlara göz atacak olursak:

Takipçileri tarafından sık sık arama motorlarında ünlü fenomen oyuncunun ne kadar kazandığı sorulmuş olsa da malasef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

İnstagram hesabında hamzayazıcı hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Yazıcı’nın instagram da ise 298B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kaan Özdil kimdir? Giresunlu kaslı çocuk kimdir?

‘Suriyeliler giderse ekonomi çöker’ yanıtı: Bu bir itiraf