IANUA SPA “WELLBEİNG DAYS”: DAHA İYİ BİR YAŞAMA YOLCULUK

IANUA SPA "WELLBEİNG DAYS": DAHA İYİ BİR YAŞAMA YOLCULUK

Bodrium Hotel & SPA içerisinde yer alan Ianua SPA’nın “Wellbeing Days” etkinliği, stresi azaltma, zihinsel sağlık ve bedensel iyilik hali üzerine odaklanarak katılımcıların daha dengeli bir yaşam tarzına adım atmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. 

Wellbeing Days” kapsamında, etkinlik boyunca interaktif workshoplar düzenlenecek, katılımcılar, sağlıklı beslenme ve doğal yaşam konularında vücutlarının ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaklarını öğrenecekler.

Etkinlikte; Beslenme Uzmanı Diyetisyen Seda Ulutaş, Executive Chef Zekeriya Yıldırım, Horoskopik Taş Uzmanı Özge Balkanlı Karaferiyeli, Şaman Kitabı Yazarı Asuman Büyüksoy, Prof. Dr. Zeynep Oktuğ Tırnova, Güzellik Eğitimi Uzmanı Munise Özbek ve Yoga Eğitmeni Aleyna Kul gibi uzmanlar tarafından katılımcılara, sağlıklı yaşam, yoga, sağlıklı beslenme, meditasyon ve nefes egzersizleri gibi aktivitelerle ruh ve bedenlerini dengelemeyi hakkında değerli bilgiler paylaşılacaktır.

Bodrium Hotel & SPA’nın Genel Müdürü, Yiğit Girgin, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “İlk defa yapacağımız bu organizasyonda Sağlıklı yaşamın temellerini atmaya ve katılımcılarımıza daha sağlıklı bir gelecek için ilham vermeye hazırız. ‘Wellbeing Days’ etkinliğimiz, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve hayata sağlıklı dokunuşlar konusunda bilgi ve deneyim sunacak zengin bir program sunuyor.” diye belirtti.

Ianua SPA’nın Müdürü Dilek Başkaraca ise şunları söyledi; “Wellbeing Days” etkinliğini her yıl şubat ayında organize ederek daha da geliştirmek ve sağlıklı yaşam felsefesini artırmak farkındalığını artırmak istiyoruz. 10-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ve tüm yaş gruplarına açık olacak organizasyon için herkesi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.  

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
SETUR MARİNALARI'NDAN 'KREDİLİ ÖDEME SİSTEMİ'

SETUR MARİNALARI’NDAN ‘KREDİLİ ÖDEME SİSTEMİ’

SES depremin ilk tanığındır