İlayda Kırdı kimdir?

Kolej Rüyası yapımı’nın kadrosunda yer alan İlayda Kırdı aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni. Netflix’in yapımcılığını üstlendiği ve bir çok fenomen isimi bir araya getirdiği Kolej Rüyası yapımında yer alan Kırdı’nın takipçileri merakta. Kısa zamanda tiktok platformu ile fenomenler listesine giren Kırdı instagram platformunda hatırı sayılır takipçi sayılarına ulaştı. Kırdı’nın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

İlayda Kırdı kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomenlerinin ve usta oyuncuların bir araya geldiği ve yapımcılığını Netflix’in üstlendiği Kolej Rüyası adlı dizi çok yakında Netflix’te  sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Birçok insanın tiktok, youtube, instagram ve facebook gibi mecralardan takip ettiği ünlüleri bir araya toplayan dizi Kolej Rüyası şimdiden bir çok kişi’nin ilgisini çekmiş durumda.

Adı bir dönem kendisi gibi tiktok fenomeni olan Kaan Özdil ile geçen Kırdı sevgili olduklarını katıldığı bir youtube programında dile getirmişti. Çift’in ayrılık haberleri ise kısa zamanda duyulmaya başlandı. Sosyal medyada oldukça uyumlarıyla konuşulan çift’in ayrılık haberini ise Kırdı onayladı. Sosyal medya da takipçileri tarafından oldukça konuşulan ve barışmaları için çaba gösteren hayranlarına rağmen şuan herhangi bir hareketlilik yok. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalın.

 Sosyal medya fenomeni güzelin tiktok platformunda 1 milyondan fazla takipçisi ve 15 milyondan fazla beğenisi bulunmaktadır. Öte yandan Instagram üzerinde de 110 binden fazla takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Öznur Garip hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ayşe Köksal kimdir?

Dr. Vecdet Öz kimdir?