Kemer Haberleri: Phaselis Festivali’nde Golden Horn Brass konseri

Phaselis Festivalinde Golden Horn Brass konseri

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) – ANTALYA’nın Kemer ilçesinde 12’ncisi düzenlenen Phaselis Festivali’nin ikinci gününde Golden Horn Brass grubu sahneye çıktı.
Kemer ve Yöresi Tanım Vakfı (KETAV) tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Phaselis Festivali’nin ikinci gününde sahneye Türkiye’nin ilk ve tek bakır nefesli oda orkestrası olan ‘Golden Horn Brass’ grubu çıktı. Barok, klasik, caz, pop ve yerel ezgilerin dinleyicilerle buluştuğu konserde, yüzlerce yerli ve yabancı sanatsever doyasıya eğlendi. Etkinliğe gecenin sponsoru olan Barut Otelleri sahibi Haydar Barut, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, KETAV Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Aytuğ ve Asım Burak Kıpçak da katıldı. Özellikle yerel ezgiler başladığında sanatseverler hep birlikte Golden Horn Brass grubuna eşlik etti. Bir annenin çocuğu ile çalan parçalara dans ederek eşlik etmesi ilgi çekti.
KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, “Festivalimiz ikinci gününde de yerli ve yabancı misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sahne alan Golden Horn Brass grubumuzla eğlenceli dakikalar geçirdik. Kendilerine de bizlere sundukları müzik ziyafeti için teşekkürler. Sanatın tarihle buluştuğu Phaselis Festivali’mizin diğer konserlerine sanatseverleri bekliyoruz” dedi.
Phaselis Festivali, 23 Eylül Cuma günü Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri konseriyle devam edecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

HÜSEYİN GENCER ‘BAYRAĞI DAHA YUKARILARA ÇIKARMAK İÇİN ADAYIZ!’

Kaş Belediyesine tam donanımlı su tankeri

Kaş Haberleri: Kaş Belediyesi’ne tam donanımlı su tankeri