HÜSEYİN GENCER ‘BAYRAĞI DAHA YUKARILARA ÇIKARMAK İÇİN ADAYIZ!’

Kemer’in ayrılması ile Demre ile Saklıkent arasında yer alan 100 acente ile temsil edilen Batı Antalya Temsil Başkanlığı daha önceki dönemde Rıza Perçin başkanlığında başarılı işlere imza atmıştı.

Hüseyin Gencer yaptığı açıklamasında, hedeflerinin Rıza Perçin Başkandan sonra alacakları bayrağı Batı Antalya Bölgesinde daha da yukarılara taşımak olduğunu söylerken, “TÜRSAB Batı Antalya Temsil Kurulu Başkanlığı için yönetim kurulu adaylarımız ile birlikte bölge turizmine katkı koymak adına adayız.  Geçtiğimiz dönem büyük başarılara imza atan değerli Başkanımız Rıza Perçin’in Akdeniz BTK’ya aday olacağını açıklamasının ardından biz de burada adaylığımızı açıkladık ve çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Rıza Başkanımızın yaptığı çalışmaları hep takdir ettik. Rıza Perçin Başkandan sonra alacağımız bayrağı Batı Antalya Bölgesinde daha da yukarılara taşımak istiyoruz. Burada aday olmam için büyük destek var. İnşallah bu desteğin sonucun da amacımız, seçimi kazanarak Batı Antalya Bölge turizmin daha çok gelişmesini sağlamak olacak. Bölgemizdeki tüm acentelerimizi geziyoruz. İstek öneri ve katkılarını alıyoruz. Gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TÜRSAB Batı Antalya Temsil Kurulu Başkanlığı seçimleri 4 Ekim 2022 tarihinde, Kaş BTK ofisinde saat 10.00-14.00 arasında gerekleştirilecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
YENİ ROTA ANTALYA

Antalya Haberleri: YENİ ROTA ANTALYA

Phaselis Festivalinde Golden Horn Brass konseri

Kemer Haberleri: Phaselis Festivali’nde Golden Horn Brass konseri