KESK su dağıttı

 Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Antalya Şubeler Platformu bugün Manavgat yangın bölgesini ziyaret ederek su dağıttı. Ziyaretle ilgili bilgi veren KESK Dönem Sözcüsü ve Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, “Gördüğümüz tablo hem çok vahim, hem de çok duygusal. Halk ve orman kendi kaderine terk edilmiş. Yangın bölgesinin son noktasına kadar gittik. Yol boyunca hiçbir resmi kurum göremedik. Yani devlet, hükümet felaket anında yoktu. Ama insanların sınırsız ve en fedakar halleri ile yangın bölgesine motorla, yaya, özel araç ve kamyonetlerle su ve gıda taşımalarına tanık olma bahtiyarlığını görmek insana ve insanlığa dair umudumuzu bir kez daha yeşertti” diye konuştu.

ASIL ACI SONRA ORTAYA ÇIKACAK

Nurettin Sönmez, “6 yaşındaki çocuğun boyu kadar olan su kolisini Manavgat Belediyesi Yardım Merkezi’ne taşırken ki heyecanını görmenizi isterdim. 6 yaşındaki çocuğun duyduğu sorumluluğu 68 yaşındaki devlet adamlarının duymadıklarına tanık olduk Manavgat’ta.

Şimdilik günlük acil ihtiyaçları bir biçimde karşılanıyor, ama yangının asıl acısı yangından sonra ortaya çıkacağı anlaşılıyor. İhtiyaçları ve aciliyetine bağlı olarak sendikalarımız bu zor günlerinde Manavgat halkı ile yardım ve dayanışma içerisinde olmaya devam edecektir” dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hande Subaşı kimdir? Yeni sevgilisi kim?

Özgü Namal eşinin vefatının ardından evi kapattı!