Kırmızı Oda dizisinin Canı Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

 Tv8 ekranlarında Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği, Can karakteriyle çok sevilen Feyyaz Şerifoğlu izleyiciden tam not aldı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Şerifoğlu sosyal medyada’da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncu’nun gönül kapıları’nın şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Ekranlarla ilk tanışmasını O Ses Türkiye yarışması ile gerçekleştiren Şerifoğlu Tv8’in beğenilen dizisi Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son zamanlarda ekranlarda gördüğümüz Boncuk karakteri, hayat hikayesi ile herkesi etkisi altına almıştı. Boncuğun Almanyada’ki sevdiği karakteri canlandıran Şerifoğlu oyunculuğu ile izleyenleri ekran başına kitledi. İlk oynadığı bölümden itibaren trend listesinden düşmeyen ve adına bir çok fan sayfası açılan Şerifoğlu Twitter platformunda’da gündem oldu.

Katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile hayatını değiştiren ve Ajda Pekkan’nın vokalistliğini yapan Şerifoğlu kendi albümünü çıkardı. Sesiyle mest eden, dinleyenleri adeta etkisi alına alan başarılı fenomen isim yeni çıkardığı albüm ile oldukça konuşuldu.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Şerifoğlu’nun instagramda ise 70B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Emanet dizisinin Yamanı Halil İbrahim Ceyhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Can Kurt Kalav Kimdir?

Şahin Yılmaz (şakombey) kimdir? Kimdir?