Kutluata kimdir?

Kutluata kimdir?

Kutluata nereli? Kaç yaşında?

Kutluata kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Kutluata şarkıları? Kutluata sevgilisi kim? Kutluata boy kilo yaş bilgileri, müzik kariyeri hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Kutluata hayatı ve biyografisi

Kutluata Türk şarkıcı, besteci ve müzisyendir. Megastar Tarkan’a çok benzerliği ile gündeme helmiş ve tanınmaya başlanmıştır.

Kutluata Rize Fındıklı’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Fındıklı’da başladı. Lise yıllarına kadar Fındıklı’da yaşadı. Karadeniz ezgileri ve müzikleri ile büyüyen Kutluata lise sıralarında şiir yazmaya başldı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Akdeniz Ünversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde sürdürdü. Şiirlerini müzik besteleri ile üniversite yıllarında buluşturan Kutluata Kanun Virtüözü ve Bestekar Göksel Baktagir ile tanışması ile Düş Bahçesi Sanat Merkezi’nde uzun dönem Türk Sanat Müziği ve şan eğitimi aldı.

Kutluata 2015 yılında ilk single çalışması olan “Boz Yemini” müzik çalışması ile adını duyurdu. Ardından 2019 yılında “Aşk Meydan Savaşı”  ikinci single çalışması ile müzik kariyerine devam etti. 2020 yılında üçüncü single çalışması “Ah Bi Bilsen” adlı müzik çalışmasını yayınladı. Kutluata müzik kariyerinin yanı sıra Anadolu Holding Coca-Cola firması çatısı altında İK / İdari Hizmetler Yöneticisi çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Kutluata megastar Tarkan’a benzerliği ile öne çıkmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gökhan Alkan kimdir?

Gökhan Alkan kimdir?

Nur Tüzün kimdir?

Nur Tüzün kimdir?