Levent Bulut kimdir?

Levent Bulut kimdir?

Gerçek adı: Levent Bulut
Doğum tarihi:  14/08/1977
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1,67 cm
Kilo:  76 kg
Burcu:  Aslan
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali:  Evli
Meslek: Gazeteci, Yazar
Twitter hesabı için tıklayın.

Levent Bulut kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Levent Bulut kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, hangi gazetelerde çalıştı, kitapları, evli mi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Levent Bulut hayatı ve biyografisi

Türk gazeteci ve köşe yazarıdır. Dokuz Sütun, Günboyu ve Yeniçağ gazetelerinde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yapmıştır.

Levent Bulut 14 Ağustos 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı ancak babasının devlet memuru olmasından ötürü ilk ve ortaokulu Anadolu’nun farklı lokasyonlarında tamamladı. Öğrenimini Adana’da devam eden Levent Bulut vatani görevinin yardından çeşitli iş kollarında çalışmaya başladı. Üniversite eğitiminin İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünde tamamladı.

2009 yılında Kamu Yönetimi öğrenimine ara veren Levent Bulut gazetecilik mesleğine bu tarihte başladı. Gazetecilik kariyerine “Dokuz Sütun, Günboyu ve Yeniçağ” gazetelerinde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yaparak başladı. Bugüne kadar yayımlanmış 2 adet kitabı bulunmaktadır. Gazeteci Levent Bulut evli olup mesleğine köşe yazarı olarak devam etmektedir.

Levent Bulut kitapları

  • Darağacı: Türkiye, İran ve Suriye
  • Utanın

Levent Bulut resimleri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Buket Güler kimdir?

Buket Güler kimdir?

Gizem İmre kimdir?

Gizem İmre kimdir?