Linda Susan Milor kimdir?

Linda Susan Milor kimdir?

Gerçek adı: Linda Susan Milor
Doğum tarihi:  Bilinmiyor
Doğum yeri:  Amerika
Boyu: 1.73 cm
Kilo: 63 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Vedat Milor ile)
Meslek:  Öğretim Üyesi
İnstagram hesabı için tıklayın.

Linda Susan Milor nereli, kaç yaşında?

Linda Susan Milor kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu? Vedat Milor eşi Linda Susan Milor cv mesleği, ne iş yapar? Linda Susan Milor Türk mü? Dini ne? Linda Susan Milor Vedat Milor çocuğu var mı? Linda Susan Milor hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Linda Susan Milor hayatı ve biyografisi

Linda Susan Milor Türk öğretim üyesi aynı zamanda yemek ve şarap eleştirmeni Vedat Milor’un eşidir. Türkiye’de Vedat Milor’un sosyal medya hesabında yayınladığı aile fotoğrafları ile gündeme geldi ve tanınmaya başladı.

Linda Susan Milor Amerika’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına California’d başladı. 1992 yılında California, Berkeley, CA, ABD’de elektrik mühendisliği bölümünden mezun oldu. Halen Georgia Teknoloji Enstitüsü, Atlanta, GA, ABD’de Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi’nde profesör olarak görev yapmaktadır. ESilicon Corporation ile proses teknolojisi ve ürün mühendisliği başkan yardımcısı, Advanced Micro Devices, Sunnyvale, CA, ABD’de Ürün Mühendisliği Müdürü ve Maryland Üniversitesi, College Park, MD, ABD’de öğretim üyesi olarak görev yaptı. Günümüzde 150’den fazla yayın yazdı ve yarı iletken entegre devrelerin verimi ve testi üzerine dört patenti bulunmaktadır.

Linda Susan Milor Vedat Milor ile evli olup bu evliliklerinden Ceylan Handan Milor adında bir kız çocukları bulunmaktadır. Ceylan Handan Milor özellikle sosyal medya da eşi Vedat Milor ile paylaşımları ile bilinmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ahmet Tatlı kimdir?

Ahmet Tatlı kimdir?

İpek Gümüşoğlu kimdir?

İpek Gümüşoğlu kimdir?