Makata tüy dökücü krem sürülür mü? Makat bölgesine sürülen tüy dökücü krem zararlı mı?

Tüy dökücü krem makat bölgesinde kullanılır mı? Daha çok erkeklerin merak ettiği bu soru yazımızda cevap buluyor. Kimyasal içerikli tüy dökücü kremler kıllardan kurtulmak için uygulaması oldukça kolay olan acısız bir yöntemdir. Peki ama makat bölgesine sürülen tüy dökücü krem zararlı mı?

İlginizi çekebilir: Makata vazelin sürülür mü? Vazelin makata iyi gelir mi?

Kadın erkek fark etmeksizin herkesin ortak şikayeti haline gelen kıllardan kurtulma yöntemi her geçen gün değişiyor. Kadınların acılı ağdaya artık dur deyip etrcih ettiği tüy dökücü kremleri aynı zamanda erkeklerde kullanıyor. Bacak, kol, erkeklerde göğüs hatta sırtta kullanılan tüy dökücü kremler genital bölgelerde de kullanılmaya başlandı. Ancak bu ne kadar doğru bilinmediğinden arama motoruna Makata tüy dökücü krem sürülür mü? veya Tüy dökücü krem makat bölgesinde kullanılır mı? gibi sorular aratılıyor. Makat bölgesine sürülen tüy dökücü krem zararlı mı?

Tüy dökücü kremler her markada farklı çeşitlerde satışa sunuluyor. Cilt tiplerine göre tercih edeceğiniz tüy dökücü kremleri alırken üzerinde ‘genital bölgeye sürülmez’ uyarısı varsa bu kremler kesinlikle genital bölgeye ve tabi ki makata uygulanmaz. Ancak eczanelerden veya uygun yerlerden temin ettiğiniz bu bölgeler için özel üretilen tüy dökücü krem veya spreylerden kullanabilirsiniz.

Makat bölgesine uyguladığınız tüy dökücü kremleri dış deriye uygulamanız herhangi bir sorun teşkil etmese de dikkatli olmakta fayda var. Makat bölgesinin iç kısmı hassas bir mukoza yapısına sahiptir. Bu nedenle tahrişe ve oluşabilecek sorunlara daha açıktır. Krem uygulaması yaparken makatın iç kısmına kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü bu kremler hassas bölgelere uygulandığında yanma, kaşıntı, kızarıklık gibi yan etkiler yapabilir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Makata vazelin sürülür mü? Vazelin makata iyi gelir mi?

Zeytinyağı makata sürülür mü? Makata zeytinyağı sürmek faydalı mı?