Manavgat Haberleri: Başkan Güngör, iş dünyasının taleplerini Ankara’ya taşıdı

Başkan Güngör, iş dünyasının taleplerini Ankaraya taşıdı

 

MANAVGAT, (DHA) – TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 365 oda ve borsa başkanının katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Ekonomi Şurası’na katılan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat iş dünyasının sorunları ve taleplerini iletti.

TOBB Ekonomi Şurası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımıyla Ankara’da yapıldı. TOBB Ekonomi Şurası’na, katılan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat iş dünyasının sorun ve taleplerini Ankara’ya taşıdı.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Güngör, MATSO olarak Manavgat İş dünyasının sorun, talep ve çözüm önerilerini Ankara’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakanlar ve genel müdürlere ilettiklerini söyledi. Şuranın Manavgat iş dünyasının sorunlarının çözülmesi noktasında katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Güngör, iş dünyasının talep ve sorunlarının çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Manavgat bölgesinde faaliyet gösteren firma ve işletmelerin doğrudan veya dolaylı olarak turizm ile ilişkili olduğunun altını çizen Başkan Güngör, 2015 yılından bu yana yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Manavgat’taki işletmelerin olumsuzluklar yaşadıklarını söyledi. Başkan Güngör, “Rusya ile 2015 yılında yaşanan uçak krizi ile başlayıp, pandemi ve bölgemiz özelindeki orman yangını gibi olumsuz gelişmeler ile son olarak Rusya-Ukrayna savaşı 2022 yılı beklentileri yüksek olan bölgemiz firmalarını sürekli olumsuz yönde etkiledi”dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya Haberleri: Haziran ayı domates, sebze ve meyve endeksleri açıklandı

Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı

Alanya Haberleri: Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı