Manavgat Haberleri: TÜRSAB Manavgat Side BTK’de seçim

TÜRSAB Manavgat Side BTKde seçim

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) – TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Manavgat Side Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimleri gerçekleştirildi.

Manavgat Ticaret Ve Sanayi Odası (MATSO) Otogar Toplantı Salonu’nda yapılan seçim, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Başkanlığını Ahmet Özden’in yaptığı divan heyetinde TÜRSAB Genel Merkezi’nden gelen Tolga Gencer, Yetkin Bodur ve Neslihan Özer yer aldı. Divan Başkanı Ahmet Özden yaptığı değerlendirmede bu sene turizm sezonunun oldukça iyi geçtiğini belirterek, sektörün bütün paydaşlarının geçmiş yıllardaki olumsuzlukların bir kısmını telafi etme şansı yakaladıklarını söyledi. Manavgat ve Side’nin çok büyük bir destinasyon olduğunu vurgulayan Ahmet Özden, turizmin bacasız sanayi olduğunu ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti.

Manavgat Side BTK Başkanı Mehmet Uslu, bu sezonun oldukça iyi geçtiğini ve hala sürdüğünü anlatarak, iş yoğunluğunun arasında seçime katılan üyelere teşekkür etti.

Mevcut Başkan Mehmet Uslu’nun tek aday olarak katıldığı seçimde Manavgat Side BTK üyelerinin tanıtılmasının ardından oy kullanıldı. Seçimde Mehmet Uslu ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: İşçi kıyımı durdurulsun

IRONMAN KONA DÜNYA ŞAMPİYONASINDA DERECE ALDI