MEG (Mehmet Emin Güleken)

MEG (Mehmet Emin Güleken)

MEG gerçek adı soyadı ne? Rap müzik sanatçısı ve fenomen MEG Papatya şarkısı sözleri ile 2021 yılında müzik piyasasına damgasını vuran isimler arasında yer aldı. Mehmet Emin Güleken kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, şarkıları ve vikipedi bazlı bilgileri en çok sorgulanan aramalar arasında yer aldı. Mehmet Emin Güleken MEG nereli, kaç yaşında, burcu, sevgilisi, hakkında merak edilenleri derledik.

MEG gerçek ve tam adı ile Mehmet Emin Güleken 1999 yılında Mersin Tarsus’ta dünyaya geldi. Eğitim hayatına Tarsus’ta başladı. Eğitim hayatının yanında rutin yaşamında bir mağazada çalışmaya başladı. Burada tanıştığı bir arkadaşının desteği ile arabesk rap yapmaya başladı. MEG arabesk ve rap tarzını buluşturarak müzikler yapmaya 2012 yılında başladı. Seslendirdiği şarkılar sayesinde kısa sürede sosyal medyada viral oldu ve üne kavuşarak fenomen haline geldi. Müzik tarzı bazı çevreler tarafından argo olarak değerlendirildi.

2012 yılında amatör olarak başladığı müzik kariyerini 2018 yılında profesyonel olarak yapmaya başladı. 2018 yılında Gelll ve Ecele Seslenin şarkıları ilk şarkıları arasında yer aldı. 2019 yılında Doğukan online ile Prim şarkısını yaptı. En büyük çıkışını ise 2020 yılında Azap HG ve Sorma şarkısı ile gerçekleştirdi.

Sarı adlı sanatçı ile Cano şarkısını yaptı. Bir Parça Mutluluk ve Yaralarımı Sar Ölmeyim şarkıları en çok dinlenen şarkıları arasında yer aldı. 2021 yılında müzik piyasasına damgasını vuran Papatya şarkısı ve sözleri en çok beğenilen şarkısı arasında yer aldı.

Mehmet Emin Güleken MEG boyu 1.80 cm kilosu 81 kg ve burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Thebehz

Thebehz

Ilgın Algöz

Ilgın Algöz