Thebehz

Thebehz

Thebehz kimdir nerelidir, gerçek adı, soyadı, boyu, nerelidir? Thebehz Behzat kimdir? Tiktok Fenomeni Thebehz saç modeli, boks, şarkıları ve yaşam tarzı ile genç hayran kitlesine sahip.

Merve Yalçın sevgilisi Thebehz sosyal medya fenomeni olan sevgilisi Merve Yalçın ile birlikte çıkardıkları “Uçurum” isimli single ile yıldızları parladı. Sosyal medya dünyasının gözde çiftlerinden Thebehz ve Merve Yalçın ürettikleri popüler içerikler ile oldukça revaçtalar. Kısa sürede çok geniş bir hayran kitlelerine sahip olan Thebehz şarkıları ile sosyal medyada fenomen isimler arasında yer alıyor.

Thebehz Behzat 1999 yılında Ankara’da dünyaya geldi.  Eğitim hayatına Ankara’da başlayan Behzat günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren başarılı fenomen kendisi gibi fenomen olan Merve Yalçın’ın sevgilisidir.

Thebehz müzik piyasasında Döner Başım ve Uçurum şarkıları ile büyük çıkışlar yakaladı. Bir açıklamasına “Sosyal medyadaki linç kültürü artık prim kaynağı” şeklinde açıklamaları ile gündeme geldi. Berkcan videoları mı Reynmen videoları mı? Sorusuna karşın ise “İkisi de değil. İki isimle de aram çok kötü. Hiçbir şekilde uyuşmuyoruz.” Şeklinde cevap vermiştir.

Thebehz boyu 1.72 cm kilosu 73 kg ve burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Lara Domaç

Lara Domaç

MEG (Mehmet Emin Güleken)

MEG (Mehmet Emin Güleken)