Melek Azad kimdir? TikTok’ta kaç takipçisi var?

Melek Azad kimdir? TikTok’ta kaç takipçisi var?

Melek Azad ünlü bir TikToker ve Instagram fenomenidir. Ünlü fenomen Melek Azad sosyal medyada uzun süredir yer almaktadır. Peki Melek Azad boy ve kilo bilgileri neler? Melek Azad’ ın sevgilisi var mı? Tüm detaylar için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Keyifli okumalar…

Melek Azad uzun senelerdir Youtube üzerinden videolar çeken ve yüksek takipçi sayısına ulaşmış bir sosyal medya fenomenidir. Melek Azad hakkındaki tüm merak ettiklerinizi yazımızda cevaplayacağız. 

Melek Azad hakkında verdiğimiz bu kısa bilgiler ilginizi çektiyse sizin için Melek Azad hakkında daha detaylı bilgiler vererek yazımıza devam ediyor ve Melek Azad ile ilgili bilinmeyen tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

Melek Azad TikTok videoları ve Instagram gönderileri ile her geçen gün takipçi sayısını arttırmaktadır. Ancak kendisi ve özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi paylaşmadığı için yaşı hakkında bir bilgi yoktur. Bu konu hakkında edindiğimiz yeni bilgilerle yazımızı güncelleyeceğiz.

Güzel fenomen Melek Azad TikTok videoları ve fotoğraflarında güzel fiziği ile dikkat çekmektedir. Melek Azad’ ın boyu yaklaşık 1,62’ dir.

Güzelliği ile dikkat çektiğini belirttiğimiz Melek Azad en az boyu ile merak edildiği kadar kilosu ile de merak edilmektedir. Melek Azad’ nin 58 kilo civarında olduğu tahmin edilmektedir. Bu konu hakkında net bilgiye ulaştığımızda sizinle de paylaşacağız.

Genç yaşlardan beri sosyal medya ile yakından ilgili olduğundan bahsettiğimiz Melek Azad’ ın doğum tarihi de takipçileri tarafından merak edilmektedir. Ancak güzel fenomen doğum yılını paylaşmadığından bu konu hakkında bir bilgiye sahip değiliz. Melek Azad’ ın doğum gününün 16 Nisan olduğu bilgisini sizinle paylaşabiliriz.

Melek Azad 16 Nisan doğumlu olduğu için Koç burcudur. Melek Azad azimli, hedeflerine ulaşmak için çaba harcamaktan çekinmeyen ve özgüvenli bir duruşa sahip olduğu için Koç burcunun pek çok özelliğini taşıdığını görebiliyoruz.

Melek Azad’ nin memleketi Şanlıurfa’ dır. Melek Azad Şanlıurfa’ da doğup büyümüştür ve Kürt asıllı olduğu bilinmektedir. 

Melek Azad’ nin ailesi takipçileri için kendisi hakkında bir merak konusudur. Melek Azad annesi ve babası ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmamıştır. Güzel fenomenin kendisinden birkaç yaş küçük erkek kardeşi vardır. Melek Azad’ ın erkek kardeşinin ismi Ömer Azad’ dır. Ömer Azad da ablası Melek Azad gibi TikTok platformunda aktif olarak videolar paylaşmaktadır. Melek Azad ve Ömer Azad birlikte çok sayıda TikTok videosu paylaşmıştır.

Dış görünüşü ile de dikkat çeken ve takipçi sayısını günden güne arttıran Melek Azad’ ın göz rengi merak edilmektedir. Kahverengi gözlere sahip olan Melek Azad esmer tenine çok yakışan göz rengi ile adeta büyülemektedir.

Gözlerinden sonra en çok saçları ile konuşulan Melek Azad’ ın saçları uzun ve siyahtır. Doğal ve sağlıklı saçları ile dikkat çekmektedir.

Melek Azad hakkında en merak edilen konulardan biri de nerede yaşadığıdır. Melek Azad Şanlıurfa’ da doğup büyümüştür. Şu anda da ailesi ile birlikte Şanlıurfa’ da yaşamaya devam etmektedir.

Melek Azad’ nin ayakkabı numarası bilinmemektedir.

Melek Azad Harran Üniversitesi’ nde okumuştur. Ancak hangi bölümde eğitim aldığına dair bir bilgi paylaşmamıştır. Melek Azad kendi yaşadığı şehirdeki üniversite olan Harran Üniversitesi’ nden mezun olmuştur.

Melek Azad hakkında en çok merak edilen konulardan biri de sevgilisinin olup olmadığıdır. Melek Azad sevgilisi olup olmadığına dair herhangi bir açıklama yapmamıştır. Ancak sevgililer gününde paylaştığı fotoğraflar güzel fenomenin sevgilisi olduğunu düşündürmüştür. Bu konu hakkında net bir bilgiye ulaştığımızda sizinle de paylaşacağız.

Melek Azad TikTok platformunda yakaladığı geniş takipçi kitlesi sayesinde her geçen gün tanınırlığını arttıran bir sosyal medya fenomeni haline gelmiştir. Melek Azad2 ın kaç yaşında olduğu hakkında bir bilgiye ulaşamasak da güzel fenomenin 20’ li yaşlarının sonlarında olduğu tahmin edilmektedir. Melek Azad Şanlıurfa’ da doğup büyümüştür ve halen burada yaşamaktadır. Ailesi ile birlikte yaşayan Melek Azad’ ın Ömer Azad adından bir erkek kardeşi vardır. Ömer Azad da ablası gibi TikTok platformunda aktif bir şekilde yer almaktadır. Ömer Azad ve Melek Azad’ ın çok iyi anlaştığı birlikte paylaştıkları videolar ve Instagram fotoğraflarından da belli olmaktadır. Melek Azad TikTok platformunda giriş yaptıktan sonra çeşitli akımlar ve şarkılarla videolar çekmiştir. Yeni açtığı Youtube hesabında da sevilen TikTok videolarını paylaşmaktadır. Melek Azad’ ın Instagram ve Youtube hesapları da TikTok hesabı gibi her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi paylaşmayan Melek Azad hakkında öğrendiğimiz yeni gelişmelerle yazımızı güncelleyeceğiz. Bu yazımızda sosyal medya fenomeni ve TikToker Melek Azad hakkında merak ettiğiniz sorularınızı yanıtlamaya çalıştık. Yazımızın devamında güzel fenomenin sosyal medya hesaplarına da ulaşabilirsiniz.

Özellikle TikTok üzerinden tanınan Melek Azad Instagram ve Youtube üzerinde de geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Yazımızın sonuna sizin için Melek Azad’ ın sosyal medya hesaplarının linklerini ekliyoruz.

Melek Azad’ ın Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Melek Azad’ ın Youtube kanalına buradan ulaşarak kendisinin videolarını inceleyebilirsiniz.

melek Aad TikTok’ta 1 milyon takipçiye ulaşmıştır. Melek Azad TikTok hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Duru Üst kimdir? Hangi okula gidiyor? Kaç yaşında?

Duru Üst kimdir? Hangi okula gidiyor? Kaç yaşında?

Berke Ağıllı kimdir? Kaç yaşında?

Berke Ağıllı kimdir? Kaç yaşında?