Melisa Ilıcalı kimdir?

Melisa Ilıcalı kimdir?

Gerçek adı: Melisa Ilıcalı
Doğum tarihi: 2013
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bekar
Meslek: Bilinmiyor
İnstagram hesabı için tıklayın

Melisa Ilıcalı nereli? Kaç yaşında?

Melisa Ilıcalı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Melisa Ilıcalı hangi okula gidiyor? Melisa Ilıcalı dans ve videoları? Melisa Ilıcalı kimin kızı, doğum tarihi? Acun Ilıcalı kızı Melisa Ilıcalı hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Melisa Ilıcalı hayatı ve biyografisi

Melisa Ilıcalı Türk televizyoncu, yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ve Türk sosyal medya fenomeni, youtuber Şeyma Subaşı’ının 2013 yılında dünyaya gelen kızıdır.

Melisa Ilıcalı 2013 yılında dünyaya geldi. Babası Acun Ilıcalı ve annesi Şeyma Subaşı’dır. Aynı zamanda Banu Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı, adında farkılı annelerden üvey kız kardeşleri bulunmaktadır. Melisa ılıcalı babası Acun Ilıcalı annesi Şeyma Subaşı haricinde Zeynep Ilıcalı ve Seda Başbuğ ile de evlendi ancak bu evlikleri sona ermiştir. Nitekim 2019 yılında Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı evliliği de bitmiştir. Boşanma sonrasına Melisa Ilıcalı’nın velayeti babası Acun Ilıcalı’ya verilmiştir.

Acun Ilıcalı Şeyma Subası kızı Melisa Ilıcalı Acun Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz ile evliliği sürerken 2013 yılında dünyaya geldi. Acun Ilıcalı 2016 yılında eşi Zeynep Yılmaz ile tek celsede boşandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Remzi Kartal kimdir?

Remzi Kartal kimdir?

Caner Çalışır kimdir?

Caner Çalışır kimdir?