Melodi Bozkurt

Melodi Bozkurt

Melodi Bozkurt 14 Eylül 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Dersim Tunceli’dir. Melodi Bozkurt’un annesi şarkıcı ve türkücü Ceylan babası ise Erhan Bozkurt’tur. Erhan Bozkurt ise Ceylan’ın kuzeni olup halasının çocuğudur.  

Erhan Bozkurt Ceylan ile 1991 yılında nikah masasına oturdu. 1992 yılında da Melodi adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak Melodi Bozkurt’un anne ve babası kısa bir süre sonra boşanma kararı aldı. Ardından annesi Ceylan başka bir aşka yelken açtı ve ikinci kez evlendi. Bu evliğinden ise üvey kardeşi Yiğitcan dünyaya geldi.

Melodi Bozkurt eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine 19 Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde sürdürdü.  Ardından yüksek lisans eğitimi için yurtdışında Kanada Toronto’da eğitim aldı. Günümüzde Kanada’da özel bir şirkette çalışmaktadır.

Melodi Bozkurt boyu 1.64 cm kilosu 54 kg burcu Başak.

Melodi Bozkurt annesi Ceylan’ın kendisini sanat camiasından uzak tutuğunu dile getirmiştir. Ancak tüm engellere rağmen Melodi Bozkurt Instagram hesabı üzerinden şarkı ve videolarını yayınlamaya devam etmektedir. Melodi Bozkurt annesi Ceylan’la “Severim Ama Güvenemem ki” şarkısını seslendirerek sesini duyurmuştur.

Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt hangi dizilerde oynadı, şarkıları, estetiksiz hali, babası gibi sorgular araştırılan konuların başında yer aldı.

Melodi Bozkurt dizi oyunculuğu, oynadığı dizi filmler yoktur. Aynı zamanda geçirdiği burun estetiği ameliyatı ve yüzünde diğer ufak dokunuşlu estetik operasyonlar bulunmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Uğur Bilgin

Uğur Bilgin

Diletta Leotta

Diletta Leotta