Meryem Kasap Kimdir?

Survivor Meryem Kasap, bir anda sakatlığı yüzünden elenmesi ile gündem oldu. Gönüllüler takımının güçlü ismi Meryem Kasap kimdir konulu yazımız ile kendisini yakından tanıyalım. Kimdir, Nereli, Ne Zaman Doğdu ve bunun gibi pek çok kendisi ile ilgili soruların cevabı yazımızda.

Meryem Kasap, son dönemde adını Survivor programı ile duyduğumuz Gönüllüler takımı oyuncusudur. Sakatlığı sebebiyle programa veda eden Meryem Kasap, 1992 yılının 1 Mayıs tarihinde Trabzon’da dünyaya gelmiştir. 3 kardeşi vardır. 3 kardeşten en küçük olanıdır. Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünü mezunudur.

Meryem Kasap’ın sevgilisi yoktur.

Meryem Kasap evli değildir.

İlkokula giderken 3 sene tiyatro ile ilgilenmiştir. Sporla lise yıllarında tanışmıştır. Lise de okul takımında 2 sene hentbol oynamıştır. Sonra bireysel sporlara yönelmiştir. Atletizme de ilgi duymuştur. İlk olarak sırıkla yüksek atlama ile atletizme başlamıştır. 2-3 sene sırık atlama ile devam ettikten sonra yaşadığı bir sakatlıktan sonra bu alanı bırakmak zorunda kalmıştır.

400 metre branşına geçmiştir. Bu branşta kısa bir zamanda 1 yıl gibi Türkiye Şampiyonluğuna ulaşmıştır. Bu süre içinde liseyi bitirip üniversite eğitimine başlamıştır.

Eğitim ile spor hayatını birlikte devam ettirmiştir. Ve başarıları sonucu milli takıma seçildim. Ülkemizi çok sayıda şampiyonada temsil etmiştir. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda başarılar elde ederek ülkemize madalya getirmiştir.

Bu sırada lisans eğitimini de bitirmiştir. Spor hayatı 12 yıldır devam etmektedir. 12 yılın 8 yılını milli takım sporcusu olarak geçirmiştir. Spor hayatına hala aynı azimle devam eden genç sporcu şimdilerde fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapmaktadır.

2020 yılında en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor’a katılmıştır. Survivor da gönüllüler takımının kadrosundaydı. Başarısı ve azmi ile en sevilen yarışmacılardan olmuştur. Fakat yaşadığı bir sakatlık sonucunda Survivor’a devam edememiştir. Ancak herkes Survivor’da Meryem Kasap’ı görmek istediği için 2021 yılında Survivor’a tekrar katılacaktır.

Sporcu geçmişi olduğu için Survivor’ı her yıl izlerken kendisinin de orada yer almasını düşünmüştür ve 2020 kadrosunda yer almıştır. Ödül oyunu mu dokunulmazlık oyunu mu sorusuna açlığın dayanılmaz olduğunu düşündüğü için ödül oyununda daha hırslı olduğunu dile getiriyor.

Survivor insanların ruh halini çok değiştirdiği için Survivor bitince herkesle görüşebileceğini dile getiriyor. Adadayken en çok hamburger, patates kızartması ve pizzayı özlemiştir. Sercan ile Mert’in Meryem’in tüm atışlarda ve futbolda bile başarılı olduğunu konuştuğunu izleyince kıskanıldığını düşünmüştür.

Adada kaldığı sürece her şeyin kıymetini anladığı için herkese bu tarz uzaklaşmalar tavsiye ediyor. Meryem kendi takımını kuracak olsa, Ersin, Yasin, Elif, Aycan, Ceyhun, Burak, Tayfun, Cemal Can ve Barış’ı seçeceğini dile getiriyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hailey Eylül Sani Kimdir?

Ozan Kaya Oktu

Ozan Kaya Oktu