Mezarcı

Mezarcı

Mezarcı kimdir pubg? Mezarcı pubg ismi gerçek adı? Pubg Mobile Kaos Mezarcı Cihan Cavlak kimdir, kaç yaşında, eşi, çocuğu, nereli, yaşı, telefon numarası, iletişim bilgileri. Cihan Cavlak kimdir nerelidir, doğum tarihi, mesleği, hayatı.

Mobil ve bilgisayar oyunlarının Türkiye ve dünyada tanınan isimleri arasında yer alan ve oyun severlerin sıkı talip ettiği oyun uzmanları arasında yer alan Pubg Mobile Kaos Mezarcı Cihan Cavlak 1992 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Yaşamını Antalya’da sürdüren Pubg Mobile Kaos Mezarcı Cihan Cavlak bu isimle tanınmaktadır.

Türkiye E-Spor dünyasında yer alan Cihan Cavlak hayatı ise oldukça ilginçtir. Bir dönem yaşadığı Antalya’da özel güvenlik personeli olarak çalıştığı kurumda aylık maaşı yatmayınca, pazarcılık ve çaycılık yapmaya başladı. Hayatını değiştiren en büyük adım ise daha önceden de tecrübeli olduğu Pubg Mobile oyun dünyası oldu.

Video içeriklerinde samimi tavırları ile yeteneğini birleştirince milyonlarca beğeni ve takipçiye sahip olmaya başladı. İlk etaplarda Dlive üzerinden canlı yayın yapan Mezarcı sonralarda nimo.tv’ye geçti. Kaos Mezarcı Cihan Cavlak boyu 1.74 cm  kilosu 82 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Teneke Kafalar

Teneke Kafalar

ZİYARETÇİ SAYISI 6 AYDA 7,55 MİLYON OLDU