Teneke Kafalar

Teneke Kafalar

Teneke Kafalar Suat Bıçakçı kimdir? Teneke Kafalar Teneke Kafalar PUBG mobile oyunu uzmanıdır. Teneke Kafalar YouTube kanalı üzerinden video ve strateji içerikleri üreten bir ekip olarak karşımıza çıkmaktadır. İlk etapta onu yakından tanımayanlar yalnızca zSuat yani gerçek ismi ile Suat Bıçakçı olarak tekil olarak bilseler de aslında Teneke Kafalar 4 kişi olup sıkı bir ekiptir.

Teneke Kafalar içinde Suat Bıçak zSuat olarak oyun dünyasında bilinmektedir. Ekibin diğer aile üyeleri ise şöyle; Osman Balcılar (OoSee), Burak Orçan ve Hilmi Namlı.

Teneke Kafalar Türkiye’de ve tüm dünyada bilinen mobil ve PC oyun uzmanıdır. Teneke Kafalar 9 Mayıs 2015 yılından itibaren YouTube üzerinden video içi erkleri sunmaya başlamıştır. İlk vido yayınlama tarihleri 17 Aralık 2015 tarihidir. 500 üstünde video ve yatım milyonu geçen abone sayısı ile Teneke Kafalar yaklaşık 150 milyar izlenme ile listeleri ilk sırasında yer almaktadır.  

Youtube hesabında samimi,  eğlenceli bir biçimde PUBG oyununda genellikle saklanma taktikleri, Among Us gibi değişik taktikler ve daha pek çok oyunda belki de hiç bilinmeyen enteresan taktik videoları yer almaktadır.

Teneke Kafalar Twitch platformu üzerinden de canlı yayınlar gerçekleştirmektedir. Assassin’s Creed: Odyssey, Among Us, Worms W.M.D, PUBG gibi kategorilerde de canlı yayınlar gerçekleştirerek binlerce takipçi sayısına ulaşmıştır. Teneke Kafalar ayrıca Instagram, Twitter ve facebook üzerinden de kısa video içerikleri paylaşmaktadır.

İlk Türk strateji online kart oyunu özelliğine sahip olan H.O.B.S oyunu Teneke Kafalar ekibinin çıkardığı ve test aşaması sona erdiği bir oyundur.

Aşağıda Teneke Kafalar ekibinin tüm oyuncularının instagram hesaplarına ulaşabilirsiniz.

Teneke Kafalar ekibi instagram hesapları

  • Teneke Kafalar zSuat Suat Bıçakcı Instagram
  • Teneke Kafalar OoSee Osman Balcılar Instagram
  • Teneke Kafalar Yobenhilmi Hilmi Namlı Instagram
  • Teneke Kafalar Burak Orçan Instagram
  • Teneke Kafalar instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Doğan Cüceloğlu

Doğan Cüceloğlu

Mezarcı

Mezarcı