Murat İlhan kimdir?

Murat İlhan kimdir?

Gerçek adı: Murat İlhan
Doğum tarihi: 25 Ekim 1984
Doğum yeri: Almanya
Boy: 1.82 cm
Kilo: 83 kg
Burcu: Akrep
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Rap Sanatçısı
İnstagram hesabı için tıklayın

Murat İlhan nereli? Kaç yaşında? (Massaka)

Murat İlhan Massaka kimdir, nereli, evli mi, sevgilisi, abisi, annesi? Massaka Trabzon’un neresinden? Massaka kaç kez vuruldu? Massaka sevgilisi? Murat İlhan boy kilo? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Murat İlhan hayatı ve biyografisi

Massaka Murat İlhan Türk rap müzik sanatçısıdır. Türkçe ve Almanca Rap müzikleri rekor seviyenin üstünde dinlenen Murat İlhan’ın 8 albümü bulunuyor.

Murat İlhan 25 Ekim 1984 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Trabzon’dur. Müzik kariyerine genç yaşlarda başlayan Murat İlhan Hard Rock olarak adlandırılan hip hop müzik tarzı ile büyük bir çıkış yakaladı. Almanya Kreuzberg, Berlin’de Almanca ve Türkçe rap yapan Murat İlhan gerçek yaşam öyküsünü müzikleri ile buluşturmuştur.

Massaka gerçek adı ile Murat İlhan, müzik çalışmalarını ilk defa “Karanlık” adlı albümde buluşturarak müzik dünyasına adım attı. Kişisel duygularını rap şarkılarıyla ifade eden Murat İlhan ikinci albüm çalışması “Eşkiya” olmuştur. Murat İlhan Eşkiya şarkısını Sansar Salvo ile birlikte seslendirmiştir.

Almanya’nın Berlin Kreuzberg semtinde yaşayan Massaka Murat İlhan daha önce Monstar grup ile devam ettiği müzik kariyerine tek başına devam etti. Gruptan ayrıldıktan sonra “Murdoc” adını kullanmaya başladı. Fakat Amerika’da yasal prosedürler nedeniyle bu ismin kullanılmasının önüne geçilmiştir. Bu süreçten sonra Massaka ismini kullanmaya karar veren Murat İlhan “Massaka” ismini marka yaparak, kolye, tişört ve bandana tasarlayıp satışını yapmaya başladı. Massaka Murat İlhan rap müzik kariyerinde en büyük çıkışını ” Katliam” adlı çalışması ile yaptı. Blutbeton albümü en çok beğenilen ve sevilen albümü olmuştur.

Murat İlhan Box ve Wing chu sporları ile ilgilenmekte ve günümüzde halen Almanya’nın Berlin Kreuzberg semtinde yaşamaktadır. Massaka Almanya’nın başkenti Berlin’in Kreuzberg semtinde geçen çocukluk ve gençlik yıllarının büyük bir bölümü sosklarda geçmiştir. Murat İlhan 36 Boys çetesinin kurucuları arasında yer alan isim oldu. Massaka müzik ile neo-Naziler ile kavga ederken tanıştı. Bu süreçten sonra kendi parçalarını yazmaya başladı. Massaka Türkiye ve Almanya’da bilinen en büyük rap müzik sanatçıları ile düetler yapmıştır.

Massaka Murat İlhan müzik kariyeri boyunca 8 albüme imza attı. 250 milyon üzerinden dinlenme rekoru kıran rap müzik sanatçısı Massaka Murat İlhan ülkemizde DMC Müzik ve Avrupa’da Universal Müzik çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Muratcan Bayrak kimdir?

Muratcan Bayrak kimdir?

Nur Yerlitaş kimdir?