Muratpaşa’nın pankartı dikkat çekti

İYİ Parti Büyük Kadın Buluşması, Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce İYİ Partili Kadın Arena Spor Salonu’nu doldurdu. Buluşmaya Türkiye Kadın Dernekleri Konfederasyonu, Uçan Süpürge, KAOS GL gibi sivil toplum örgütlerinden temsilciler de katıldı.

ERKEKLER ALINMADI

Kadın buluşmasına erkeklerin katılmasına izin verilmedi. Salona girmek isteyen erkekler görevlilerce geri çevrildi. Bunun üzerine erkekler dışarıda bekledi. Kalabalığın çoğalması üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, buluşma öncesi burada kısa bir konuşma yaptı. Salonun içinin de dışının da dolu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşener, “Gene ağabeylerin rahatını bozdunuz. Bu irade İYİ Parti’nin seçimde birinci parti çıkacağının iradesidir” dedi.

PANKART DİKKAT ÇEKTİ

Ankara Arena Spor Salonu’nda İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı dev pankart dikkat çekti. Üzerinde ‘İyi ki varsın cesur yürekli Türk kadını Meral Akşener’ yazılı pankart açılınca tüm salonda alkış koptu. Pankart açılırken çekilen görüntüler ve alkışlar partinin sosyal medya paylaşımlarında yer aldı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mantazol krem ne işe yarar? Vajinada kullanılır mı?

Fusidas krem ne için kullanılır? Fusidas krem mantara iyi gelir mi?