Nidazol Şurup Ne İşe Yarar? Nidazol Şurup Nasıl Kullanılır?

Nidazol Şurup enfeksiyon ve iltihabı gideren bir ilaçtır. Bu yazımızda Nidazol Şurup ne işe yarar, Nidazol Şurup nedir ne için kullanılır, Nidazol Şurup fiyatı ne kadar, Nidazol Şurup bebeklerde kullanımı nasıldır, Nidazol Şurup kullananlar yorumları nelerdir, Nidazol Şurup ne için kullanılır, Nidazol Şurup nedir, Nidazol Şurup 50 mg nasıl kullanılır, Nidazol Şurup muhabbet kuşu için kullanılır mı, Nidazol 50 mg Şurup ne işe yarar, Nidazol Şurup güvercin için kullanılır mı, Nidazol 50 mg Şurup ne için kullanılır gibi soruların yanıtlarını bulacağız.

Nidazol Şurup, antibiyotik adı verilen ilaç sınıfına aittir. Bazı bakterilerin neden olduğu enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır. En sık karın, vajinal ve bağırsak enfeksiyonları için kullanılır. Bu Şurup genel olarak bakteri ve parazitleri öldürerek çalışır.

Doktorunuz bu ilacı, bu ilaç bilgi makalelerinde bahsedilenler dışındaki çeşitli durumlar ve hastalıklar için önermiş olabilir. Bunu doktorunuzla görüşmediyseniz veya bu ilacı neden aldığınızdan emin değilseniz, doktorunuzla konuşun. Doktorunuza danışmadan bu ilacı almayı bırakmayınız.

Sizinle aynı semptomlara sahip olsalar bile bu ilacı başka birine vermeyin. Doktorları reçete etmemişse, insanların bu ilacı almaları zararlı olabilir.

Bu şurup genel olarak bakteriler ve parazitlerle savaşarak, bedendeki zararlı bakterileri ve zararlı parazitleri gideren bir ilaçtır. Amibli dizanteri, amöbiyaz hastalığı, giardiyazis hastalığı, vajina iltihaplanması (trikomoniasis vajiniti) ve prostat iltihaplanması gibi rahatsızlıkları tedavi etmek amacıyla bu şurup kullanılır.

Bu şurubun fiyatı 17.66 liradır.

Bu şurubu bebeğinize mutlaka doktorun önerdiği şekilde kullanınız.

“El ayak çekilmesi, baş ağrısı, huzursuzluk, baş dönmesi gibi yan etkileri var bunun ve içtikten 2-3 saat sonra ortaya çıkıyorlar.

“Derin, havayla temas etmeyen apse ve kistlerin tedavisinde de kullanılan amaca yönelik ilaçtır. Çeneye vurmuş diş apsesini 24 saatte söküp attı, yamanmışsın Nidazol.”

“Şu anda cebelleştiğim bağırsak enfeksiyonu için kullandığım ilaç. Daha önce sözlükte de yazmışlığım var. İlac cahiliyim. Öyle isim bilmem, kafama göre ilaç asla yutmam. Ama ilk defa bir ilaç beni benden aldı. İlk kez bir ilacın yan etkisiyle karşılaşıyorum. Allah dermansız dert vermesin ama çok ağır geldi bana.”

“Pangastrit, duodenit ve helicobacter pylori belasını defetmek için kullandığım antibiyotik. Bunun yanında arinna adlı proton pompası inhibitörünü ve largopen adlı amoksisilin içeren antibiyotiği kullanıyorum. Ben de iki ilaç için de bahsedilen hiçbir yan etki görülmedi. Eczacı tokken alman gerek dedi, heliko bakteri tedavisi için bazı insanlar aç alıyormuş. Belki tok aldığımdan etki etmiyordur ya da midem tamamen iltihap kaplı olduğu için pek etki edemiyor ilaçlar, bilemedim. sizce aç mı alınmalı, tok mu?”

“Baş ağrısından ölmeme sebep olacak ilaç. İlaç mı zehir mi anlamadım. Başım çatlıyor sözlük, hayatımda ilk kez baş ağrısından uykumdan uyandım.”

Nidazol, vücudun farklı bölgelerindeki bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılır. Uzatılmış salımlı tabletler, vajinal enfeksiyonlu (bakteriyel vajinoz) kadınları tedavi etmek için kullanılır.

Nidazol Şurup, antibiyotikler olarak bilinen ilaç sınıfına aittir. Bakterileri öldürerek veya büyümelerini önleyerek çalışır. Ancak Nidazol soğuk algınlığı, grip veya diğer virüs enfeksiyonlarında işe yaramaz.

Bu şurup genel olarak amibli dizanteri, amöbiyaz hastalığı, giardiyazis hastalığı, vajina iltihaplanması (trikomoniasis vajiniti) ve prostat iltihaplanması gibi çeşitli bakterilerin ve parazitlerin sebep olduğu hastalıkların tedavi edilmesi için kullanılır.

Bu ilacı düzenli ve tam olarak doktorun önerdiği şekilde almak önemlidir. Kendinizi daha iyi hissetseniz bile reçete tamamlanana kadar bu ilacı almaya devam edin. İlacı çok erken almayı bırakırsanız, enfeksiyon geri dönebilir ve tedavisi daha zor olabilir.

Bir dozu atlarsanız, mümkün olan en kısa sürede alın ve normal programınıza devam edin. Bir sonraki dozun zamanı yaklaşıyorsa, kaçırdığınız dozu atlayın ve normal doz programınıza devam edin. Kaçırılanı telafi etmek için çift doz almayın. Bir dozu atladıktan sonra ne yapacağınızdan emin değilseniz, tavsiye için doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Bu ilacı oda sıcaklığında saklayın, ışıktan ve nemden koruyun ve çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayınız.

İlaçları, kesinlikle atık suya örneğin lavaboya veya tuvalete veya ev çöpüne atmayın. Artık gerekmeyen veya süresi dolmuş ilaçları nasıl atacağınızı eczacınıza sorunuz.

Bu şurubu her altı saatte bir yedi buçuk miligram kullanmalısınız. Bu ilacı mutlaka doktorunuzun tarif ettiği şekilde ve önerdiği dozlarda kullanmalısınız.

Bu şurup genel olarak metronidazol trichomoniasis, amebiasis, rosacea’nın inflamatuar lezyonlarını ve bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek ve ayrıca postoperatif enfeksiyonları önlemek için kullanılan bir nitroimidazoldür.

Metronidazol, antibiyotiklerin nitroimidazol sınıfına ait, yaygın olarak kullanılan bir antibiyotiktir. Sıklıkla gastrointestinal enfeksiyonların yanı sıra trichomoniasis ve giardiasis ve paraziter enfeksiyonlar olan amebiasis tedavisinde kullanılır. Metronidazol birkaç on yıldır bir antibiyotik olarak kullanılmaktadır. Onu diğer birçok antibakteriyel ilaçtan ayıran ek antiparaziter özellikler ile çok çeşitli enfeksiyonları tedavi etmesine izin verir. Kapsül formunda, tablet formunda ve topikal formda ve çeşitli enfeksiyonların tedavisi için fitil preparatlarında mevcuttur.

Nidazol Şurup genel olarak clostridium difficile ishal veya kolit (antibiyotikle ilişkili kolit), crohn hastalığı (inflamatuar bağırsak hastalığı), helicobacter pylori’ye bağlı gastrit veya mide ülseri ve giardiasis (bağırsaklarda parazit enfeksiyonu) gibi hastalıkları olan belirli hastalarda kullanılır.

Bu şurubu, muhabbet kuşunda kullanmak için yüz mililitre suluğun yarısına dört damla damlatın. Beş gün boyunca her gün bu şekilde vermeniz gerekir.

Bu şurubun yerine tablet formunu kullanmalısınız. İki yüz elli miligramlık tabletler uygundur. Bir güvercine, yarım tablet üç gün boyunca verilmelidir. Tableti ezdikten sonra kuşların suyuna atılmalıdır.

Bu yazımızda Nidazol Şurup fiyatı ne kadar, Nidazol Şurup bebeklerde kullanımı nasıldır, Nidazol Şurup kullananlar yorumları nelerdir, Nidazol Şurup ne için kullanılır gibi soruların cevaplarını sizlerle paylaştık.

İlginizi çekebilir: Kreval Şurup Ne İşe Yarar?

Faydalı ve güncel içerikler için bizi Instagram adresimizden de takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/begonyakadin/

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya Haberleri: YAYLALARI KORUYALIM

Kadın Futbol Takımı, Genç iş insanlarına emanet